<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Padlón a lengyelek: használjuk ki!

Az első mérkőzésen a lengyel csapat otthonában a svéd együttes 3–0-ás sikert aratott, ami azt jelenti, hogy a továbbjutás kérdése jó eséllyel eldőlt.
Európa-liga selejtező
Göteborg - Piast Gliwice
Csütörtök, 19:00 óra

A Göteborg legutóbb a hajrában bukta el a bajnoki címet, ezúttal is az aranyéremért szállt harcba a svéd küzdelemsorozatban, és célja az Európa-liga-főtábla. A bajnokságban jelenleg csak a harmadik helyen állnak a kék-fehérek, hatpontos lemaradásban a Malmővel szemben. A hazai pályát általában kihasználja a csapat, Hysenék ezt bizonyítják a pontvadászatban és a nemzetközi porondon is. A formájuk nagyon jó, régóta veretlenek, az első selejtezőkörben simán jutottak túl, a hét végén Borasban szereztek pontot (Elfsborg, 1–1).

A Piast a 2015-2016-os lengyel bajnokságban ezüstérmet szerzett, így kvalifikálta magát a sorozat selejtezőjébe. A nyári felkészülési mérkőzéseken sem utalt semmi arra, ami aztán bekövetkezett. Az El-selejtező első meccsén katasztrofálisan fociztak a piros-kékek, mindjárt a találkozó elején hátrányba kerültek.

06960. Göteborg - Piast Gliwice, 1 (1.50) - Tippmix

Az első félidőben még újabb találatot szedtek be, majd a másodikban kapták meg a kegyelemdöfést. A bajnokság nyitányán a nem túl erős Cracovia Krakkóhoz látogatott a gárda: a vége 5–1 lett a Litauszki Róbertet is a sorai között tudó krakkóiak javára. Száznyolcvan perc alatt nyolcszor mondott csődöt a Gliwice védelme...

Bár a továbbjutás eldőlt, a Göteborg presztízsből is megnyeri a visszavágót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!