<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 1.40, 1.60 és 1.75! Fogadunk?

Az alaposan megerősített Rubin Kazanytól sikeres bemutatkozást várunk az orosz élvonalban, miként a Krasznodar is jól kaphatja el a rajtot. A lengyel ligában viszont a gólok ellen megyünk...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

18852. Pogon Szczecin - Slask Wroclaw, 2.5 gól alatt (1.60) – lengyel bajnokság, 18:00

A legutóbbi alapszakasz bronzérmese gyengén teljesített a bajnoki rájátszásban, így be kellett érnie a hatodik helyezéssel. A Slask lényegesen gyengébben szerepelt: az alsóházi playoffnak a 13. pozícióból vágott neki, végül sikerült feljebb kapaszkodnia. A hétfői házigazda 2-1-es vereséggel rajtolt, majd otthon 1-1-et játszott a Kielce ellen. A Wroclaw mindkét eddigi fellépése 0-0-ra végződött. Az utóbbi években az egymás elleni meccseken sem potyognak a gólok (1-0, 0-0, 1-1, 2-1, 1-1), a tippünk szerint ezúttal is óvatos foci várható.

05373. Rubin Kazany - Amkar Perm, 1 (1.75) – orosz bajnokság, 18:30

A legutóbbi évad tizedik helyezettje fogadja a közvetlenül mögötte végző együttest az orosz élvonal első fordulójában. A kétszeres bajnok Rubin sokkal nagyobb célokkal vágott neki ennek az idénynek, és ehhez mérten erősített. A korábban a Málagánál dolgozó Javi Garcia több ragyogó futballistát vásárolhatott, elég csak a Granadából érkező Rubén Rochinát, a Sunderlandtől visszatérő Yann M'Vilát, Samu Garcíát (Villarreal), vagy éppen a korábban a Barcelonában is futballozó Alex Songot említeni. A Kazany mindazonáltal megtartotta a legnagyobb értékeit, mint például a gólgyáros Marco Devicet.

Hasonló nevek szóba sem kerülhettek a lényegesen kisebb költségvetésből gazdálkodó Amkarnál. Az együttes nagyon gyengén teljesített idegenben a legutóbbi szezonban: a hazai húsz pontjához mindössze 11-et tudott hozzátenni vendégként (2-5-8, 9-19-es gólkülönbség). Úgy véljük, jelentős változás most sem várható, a Rubin Kazany oddsa pedig kifejezetten csábító.

05230. FK Krasznodar - Tom Tomszk, 1 (1.40) - orosz bajnokság, 18:30

Az újonc Tom Tomszk az előző szezonban negyedik Krasznodarral csap össze az orosz bajnokság szezonnyitóján. A hazaiak az előző héten csatlakoztak az Európa-liga küzdelmeihez, s 3-0-ra verték a máltai Birkirkarát. A felkészülési időszak jól sikerült a Krasznodar számára, a lejátszott tíz meccsből hatot megnyert az együttes három döntetlen és egy vereség mellet. A vendégek az előző idényben a harmadik helyen zárták a másodosztályt, így küzdhettek az elitbe kerülésért. A rájátszásban 2-1-es összesítéssel búcsúztatták a Kubant, ezzel pedig kiharcolták a részvételt a legjobbak között. Jó hír mindkét csapat számára, hogy mindenki bevethető, így a legerősebb összeállításban léphetnek pályára a csapatok. A két gárda egymás elleni mérlege Krasznodar fölényt mutat. A legutóbbi öt összecsapásból háromszor a hazaiak jöttek ki győztesen két döntetlen mellett. Úgy gondoljuk, az újoncnak nagy falat lesz az előző szezon negyedik helyezettje, így mi Krasznodar sikert várunk a találkozón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!