<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ez lehet a csütörtöki nap tutija

A svájci élvonalban sem a Thun, sem pedig a Grasshoppers együttese nem lehet büszke a védelmére - csütörtök este is hibáznak a hátsó alakzatok.
Svájci bajnokság
Thun - Grasshoppers
Csütörtök, 19:45 óra

A Thun nem kezdte jól a bajnokságot, és akkor még finoman fogalmaztunk. A felkészülési időszakban vegyesen teljesített, a nyáron elsősorban a támadósorba igazoltak a klubnál. A nyitó fordulóban a Vaduzzal otthon remizett (1-1), majd őrült meccsen ikszelt Lausanne-ben (4-4). A múlt hétvégén a Young Boys vendége volt a piros-fehér együttes, és ez a túra kiütéses vereséggel végződött: Bernben 4-1 lett a vége. A keretben vannak sérültek, egy belső bekk szerepeltetése kérdéses, három középpályás viszont biztosan kihagyja a mai bajnokit.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

20393HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.50

A Grashoppers kétfrontos küzdelmet vív, az El-ben az Apollon ellen hosszabbítás után tudta kivívni a továbbjutást, most a Fenerbahce vár rá. A bajnokságban Pierluigi Tami fiai jól kezdtek, verték a Lausannét 2-0-ra, utána viszont a Luzern (4-3) és a St. Gallen (2-1) is legyőzte a kék-fehéreket. A védelme nem állt össze, ezt a bajnoki mérkőzések mellett a nemzetközi porondon is "bebizonyította". A támadójáték rendben van, már hat gólt termelt - itt viszont meg kell jegyezni, hogy a csatársor eddig nagyon egyszemélyes, Caio ugyanis 5 találatot vert már... A keretben egy középcsatár bajlódik sérüléssel.

Egyik gárda sincs jó passzban, és a védelmek képesek sokat hibázni. Ma is azt várjuk, hogy a hátsó alakzatok nem állnak majd stabil lábakon. Mindkét háló megzördül majd!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!