<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ez a svéd meccs nem a gólokról szól majd

A svéd másodosztályban két gyenge formában lévő együttes összecsapásán nem várunk gólzáport.
Svéd másodosztály
Varberg - Syrianska
Csütörtök, 19:00 óra

A Varbergs a 8. 26 egységgel a svéd másodosztályban. A gárda hazai környezetben sem különösebben erős, 4-2-3-as sorához meglehetősen érdekes, 8-9-es gólkülönbség társul. A nyári szünetről rossz formában érkezett vissza a zöld-fekete sereg: háromszor kaptak ki sorozatban, igaz, nehéz is volt a brigád sorsolása. A támadójáték akadozik, 18 fellépésen mindössze 18 gólt rúgtak a fiúk, over/under tekintetben 5/13 a mutatójuk.

A Syrianska a kiesés elől menekül, egyelőre nem sok sikerrel. A piros-sárgák 13 pontosak, helyzetük nem reménytelen, viszont ahhoz javítaniuk kellene mind a formájukon, mind pedig az idegenbeli mérlegükön (0-4-5). A csatársor ezen az oldalon is gyenge, vendégségben csak négyszer voltak eredményesek, viszont kaptak 12-őt. Május közepe óta képtelen nyeri az alakulat, így viszont bajos lesz a céljuk elérése. Over/under statisztikájuk mai ellenfelükhöz hasonlóan 5/13.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

20658HKevesebb, mint 2.5 gól1.65

Áprilisban 0-2-re nyert a Varbergs idegenben. Ma is a zöldek az esélyesek, de a kevesebb találat biztosabb opciónak tűnik. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!