<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Végre a bajnokságban is hengerelhet a Göteborg

A házigazdának illene már a bajnokságban is nyernie - erre remek alkalma nyílik a sereghajtó ellen.
Svéd bajnokság
Göteborg - Falkenberg
Péntek, 19:00 óra

A tavalyi ezüstérmes igencsak felemásan teljesít az idén. A bajnokságban csak botladoznak Jörgen Lennartsson fiai, mindössze a 4. 29 egységgel, a listavezetőtől már 9 pontos lemaradásban. Az El-ben ugyanakkor jól tolják a kék-fehérek, a HJK-t idegenben legyőzve léptek tovább, és most a Qarabag Bakuval meccselnek a főtábláért. Ami a hazai pontvadászatot illeti, nos, a Gamla Ullevi-ben nem megy rosszul a társulatnak (5-2-1), az utolsó két meccsét viszont idegenben játszotta a gárda, és ezeken csak egy pont jött össze. A hét elején a Djurgardennél 3-1-re kapituláltak Albaekék - hiába szereztek vezetést Hysenék, két perc alatt kaptak kettőt, és fordított a rivális. A keretben egy támadó még sérült, ő alapember lenne, viszont egy fontos középpályás visszatérhet eltiltásából.

A Falkenbergnél nagy a baj, a brigád az utolsó a bajnokságban, csak 8 pontig jutott, reménye is alig van a bennmaradás kivívására. Hans Eklund alakulata idegenben 1-2-5-ös sort tud felmutatni, a védelme pocsék, és rossz formában is van a csapat. Háromszor kapott ki sorozatban, legutóbb otthon az Jönköping gurított neki egy ötöst. A keretbe visszatérhet egy eltiltását letöltő bekk, így csak perememberek hiányoznak ma este.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

25861HHendikep 0:11.60

A Göteborgra fontos El-meccs vár a jövő héten, ám a bajnokságra is figyelniük kell most már a kék-fehéreknek. Azt gondoljuk, a sereghajtó ellen összekapja magát a házigazda és magabiztos sikert arat. Tippünk így hendis hazai!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!