<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két BL-meccs, 4-szeres zseton

Kedden ismét a BL-selejtezőké a főszerep, ahol a City és az Ajax meccsén húznánk be 1-1 remek szorzót.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12207. Ajax - Rosztov, 2.5 gól felett (2.10) - BL-selejtező, 20:45

Az amszterdami együttes májusban az utolsó fordulóban bukta el a bajnokságot. Ha akkor nyernek a piros-fehérek, most nem kellene selejtezőt vívniuk. Nem így alakult, az Ajax így most már a második körét futja a BL-ben. Az előző fordulóban a görög PAOK-kak találta szembe magát a gárda, és a hazai 101 után idegenben 1–2-vel ment tovább. A bajnokságban sikerrel kezdett, de legutóbb otthon csak döntetlenezni tudott a Rodával (202). A Rosztovot nagyon megerősítették a nyáron, a bajnokság egyik titkos favoritja a gárda. Ehhez képest a hazai pontvadászatban annyira nem teljesítenek jól a rosztoviak: három találkozón négy pontot szereztek. A BL-előző körében az Anderlect volt az oroszok ellenfele: Polozék pályaválasztásával 2–2 lett az eredmény, viszont Brüsszelben 0–2-es vendégsiker született. Az Ajax védelme még nem állt össze, a rosztovi kontrák veszélyesek lehetnek. Három találat várható legalább, ebben az opcióban van a legnagyobb érték.

15441. Steaua Bukarest - Manchester City, 2 vagy 3 gól lesz (1.95) - BL-selejtező, 20:45

A Bajnokok Ligája-selejtezőjében is debütál a Manchester City, amely a bajnokság első fordulójában 2-1-es sikert aratott a Sunderland felett. A Steaua Bukarest is megkezdte a szereplését a román pontvadászatban, s egyelőre hibátlanul teljesít a csapat. Mindhárom mérkőzését megnyerte, és 6-1-es gólkülönbséggel vezeti a bajnokságot. A BL-selejtezőben már egy fordulón túljutott a csapat, a Sparta Prahát 3-1-es összesítéssel búcsúztatták. Ami a hiányzókat illeti.

A hazaiaknál sérülés miatt kérdéses a játéka Lucian Filipnek és Mihai Pintiliinek, míg a másik oldalon Ilkay Gundogan és Vincent Kompany nem bevethető. A két csapat első ízben csaphat össze egymással. Josep Guardiolával a kispadon BL-győzelmi álmokat dédelget a Manchester City, így vélhetően könnyedén veszi az akadályt riválisával szemben. Mi idegenben is angol fölényre számítunk, s úgy gondoljuk, 2-3 gól lesz a mérkőzésen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!