<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két félidei tippel 3.7-es odds

A Vasas-Honvéd és a Villarreal-Monaco derbin is a félidei eredményre hajtunk, melyekkel 3.7-es szorzót húznánk be.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06455. Vasas - Honvéd, 1. félidő X (2.00) - magyar bajnokság, 19:00

Rangadót rendeznek a hatodik fordulóban. Kevesen gondolták volna előre, hogy az ötödik játéknap után az angyalföldiek állnak a tabella élén, a harmadik helyet pedig a kispestiek foglalják el. A házigazda 12 pontos, négy siker mellett csak egyszer kapott ki (Újpest, 0–1). A piros-kékek szombaton borították a papírformát és nyerni tudtak a Groupama Arénában (Ferencváros, 1–2). A Honvéd 3-1-1-es statisztikával 10 pontnál jár, idegenben kétszer nyert, az Újpestet és a Diósgyőrt kényszerítette megadásra, a Haladással Sopronban döntetlenezett. A hét végén a Paksot múlták felül Eppelék magabiztosan (3–1). A mai mérkőzésen talán az iksz lehet a legjobb választás, de a szünetig még sanszosabb, hogy nem viszik döntésre a felek a három pont sorsát.

13335. Villarreal - Monaco, 1. félidő X (1.85) - BL-selejtező, 20:45

Az előző spanyol idény 4. helyezettje a francia bronzérmes ellen lép pályára a selejtező első mérkőzésén. A Villarreal erős csapattá nőtte ki magát Spanyolországban, és habár a Barca-Real-Atletico hármassal képtelen lépést tartani, odaért a BL-selejtezőt érő pozícióba. Otthon 12-4-3 sorával kifejezetten erős szezont futott, ráadásul mindössze 12 gólt kapott 19 hazai fellépése alkalmával. Volt mozgás a keretben nyáron, a Pato-Soriano-Sansone hármas érkezéséhez nagy reményeket fűznek. Sérülésekkel is számolni kell már így a szezon elején hazai oldalon: Bakambu, Cheryshev, Soldado és dos Santos is maródi.

A Monaco végül nem tudta bezsebelni az ezüstérmet, így selejtezőre kényszerült, ráadásul a friss francia szezon sem indult felhőtlenül, ugyanis a nem túl acélos Guingamp pontot lopott tőlük a nyitó fordulóban a 2-2-es döntetlennel, melynek egyébként a Monaco örülhetett jobban. A keret itt is erősödött, a Sidibé-Glik-Mendy hármasért 39 millió eurót fizettek. A Fenerbahce ellen jó játékot mutatott a csapat és végül hazai pályán ki is harcolta a továbbjutást. Mindkét együttes vélhetően a stabil védelemre fókuszál majd a mérkőzés első felében. A tét óriási, ez pedig rányomhatja bélyegét az első találkozóra, a félidei remi lehet itt a jó választás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!