<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Erre fogadj a Leicester-Arsenal derbin

Az Arsenal eseménydús meccsen kapott ki a Liverpool csapatátó, de a címvédő Leicester sem rajtolt jól. Szombati meccsükön a gólokat vesszük célba.
Angol bajnokság
Leicester - Arsenal
Szombat, 18:30 óra

Ranieri csodát tett a rókákkal az elmúlt szezonban, bombameglepetésre a Leicesteré lett a bajnoki cím. A nyáron aztán arról szóltak a hírek, hogy villámgyorsan szétkapják majd a sztárklubok a kékeket, ehhez képest a magot sikerült egyben tartani, a távozók között Kante és Kramaric jelenthet érzékeny veszteséget, de az érkezési oldalon olyan neveket találunk, mint Musa, Mendy, Kapustka vagy éppen Zieler. A felkészülési időszakban, majd a tétmeccseken sem ment igazán Vardyéknak. A Manchester United-del szemben elbukták a Szuperkupa döntőt, majd a nyitófordulóban Hullban sem jött össze a pontszerzés (1-2). A keretben Yohan Benalouane, azaz egy bekk sérült, rajta kívül mindenki bevetésre készen áll.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

20744VTöbb, mint 2.5 gól1.60

A londoniak az előző kiírásban végül beértek a 2. helyre, de nem nagyon tudták megszorítani a rókákat. Az ágyúsok még az Eb előtt letutiztak egy fontos igazolást: Granit Xhaka érkezett a Gladbachból, rajta kívül viszont nagy nevet nem jelentettek be a piros-fehérek. A távozók között idősebb futballisták nevei szerepelnek, Arteta, Rosicky és Flamini már nem igazán tudott sokat hozzátenni az Arsenal játékához - már amikor éppen egészségesek voltak... A nyitányon őrült meccset vívtak Walcotték a Liverpoollal: a vége 3-4 lett. A gárdában továbbra is sok a sérült, Ramsey, Welbeck, Jenkinson, Mertesacker és Gabriel Paulista nem lesz bevethető a rókák otthonában.

Az előző szezonban - egyedüli brigádként - az Arsenal volt képes kétszer legyűrni a bajnokot. Ma nem mernénk a vendégekre fogadni, de elnézve a védelmek állapotát, simán összejöhet három találat. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!