<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ha dobogós akar lenni, az ilyen meccseket hoznia kell

Az Elfsborg és a Sundsvall is a középmezőnyben várja a hétfő esti bajnokit 3-3 nyeretlen meccsel a hátuk mögött. Hazai siker mellett a gólokra is fogadunk.
Svéd bajnokság
Elfsborg - Sundsvall
Hétfő, 19:00 óra

A svéd bajnokságnak a fele már eltelt, és egyelőre a házigazda nem nagyon tud kitörni a középszerűségből. A sárgák mindössze a 7. pozíciót foglalták el a játéknap előtt, nevük mellett 26 egység szerepel. Magnus Haglund alakulata otthonában nem annyira félelmetes, mutatója 4-2-2, ehhez 18-11-es gólkülönbség társul. Prodellék formája nem az igazi, három bajnoki óta nem tudnak nyerni, két remi között otthon kaptak ki a Hackentől. Érdemes kiemelni, hogy egy találkozót leszámítva hazai környezetben eddig mindig betaláltak. Over/under mérlegük 12/6. A keretben két bekk és egy cserecsatár sérült.

A Sundsvall gödörben van, több futballistájától is megvált a nyáron, így a visszaesés már nem is olyan meglepő. A kékek jelenleg a 8. helyen tanyáznak - köszönhetően jó rajtjuknak. Az elmúlt hónapokban már nem igazán jönnek az eredmények, május vége óta mindössze egyszer ünnepelhettek győzelmet. 23 pontos a gárda, vendégként 3-3-3-as stazisztikával. Két vereség után a Hammarbyval ikszelt hazai pályán. Védelme gólképes, over/under statisztikája 11/7. Roger Franzen vezetőedző nincs egyszerű helyzetben, valahogy fel kellene ráznia csapatát. Egy jobboldali középpályás sérült.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

07492HElfsborg1.45
12590VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Májusban a Norrporten Arénában 3-1-re nyert a borasi alakulat. Ma is az Elfsborg az esélyes, de a gólokban is látunk fantáziát. Mindkét tippet szívesen ajánljuk olvasóink figyelmébe!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!