<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ne hagyd ki a hétfő egyik tuti tippjét!

A hétfői holland másodosztályú bajnoki fordulóban gólokra fogadunk, hiszen a házigazda Den Bosch hajlamos belemenni a nyílt sisakos támadójátékba.
Holland másodosztály
Den Bosch - Volendam
Hétfő, 20:00 óra

A holland másodosztályból három forduló ment le. A hazaiak eddig felemásan teljesítenek, otthon megnyerték eddigi egyetlen mérkőzésüket, vendégségben viszont mindkétszer kikaptak. A nyáron elsősorban a támadószekcióba érkeztek új futballisták, pedig a védelemre fért volna rá inkább erősítés. Már 11-szer kapituláltak, legutóbb az Ajax tartalékcsapata egy ötöst rámolt be a kékeknek, sovány vigasz, hogy kettőt azért bevertek Wiljan Vloet fiai is. A keretben egy középső védő eltiltását tölti majd.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

05784VTöbb, mint 2.5 gól1.50

A Volendam még veretlen, 2-1-0-ás mutatója van három játéknapot követően. A társaság erős kerettel rendelkezik, cél az osztályváltás. Molenaar mester együttese egy hazai iksszel nyitott, majd jött a két siker - pénteken otthon győzték le Tuypék a Telstart. A találkozót biztató előjelekkel várhatják a narancssárgák, akiknek a keretéből egy támadó-középpályás hiányzik majd sérülés miatt.

A hazaiak eddig mindháromszor olyan mérkőzést játszottak, amelyen megzörrent mindkét fél hálója. A Volendam állományát erősebbnek érezzük, de a gólokban jobban bízunk. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!