<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kattints a könnyed négyszerezőért

Merész, de ragyogóan fizető tippel érkezünk a Monaco BL-meccsére, és ugyancsak a gólokban látunk fantáziát az Angol Ligakupában. Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

14977. Monaco – Villarreal, 2.5 gól felett (2.00) – BL-selejtező, 20:45

A múlt héten 2-1-re győzött a Monaco Spanyolországban, vagyis a Villarrealnak nincs más választása, támadnia kell. Ez pedig meglehetősen sok kockázatot rejt magában az ellen a Monaco ellen, amely ebben az idényben nem emlékeztet a korábban megszokott „szupervisszafogott” együttesre. Egy körrel korábban például a 2-1-es isztambuli vereség után otthon 3-1-re győztek a franciák, akik a felkészülési meccseken is rendre eseménydús találkozókat vívtak.

A Villarreal nincs valami nagy formában: a La Liga első fordulójában elért 1-1-et (Granada) megelőzően négy vereséget szenvedett. A hazaiaknál Falcao nem szerepelhet, míg a spanyol csapat elég sok hiányzóval (Bakambu, Bonera, Cserisev, Soldado, Dos Santos) kénytelen számolni. Jó tipp lehet az 1-es is, de mi inkább a gólokra hajtunk.

19174. Derby County - Carlisle, 2.5 gól alatt (2.00) - Angol Ligakupa, 20:45

A Derby a Chalmionshipben szerepel, eddig nem megy igazán jól a fehér-feketéknek. Hazai pályán két gól nélküli döntetlent játszottak, idegenben egyszer nyertek, egyszer kikaptak. A Ligakupában sovány győzelemmel léptek túl a Grimsby ellen (1–0). A Carlisle a negyedik vonal tagja, négy forduló után őrzi veretlenségét, de csak egyszer nyert. A sorozatban a Port Vale-t ejtették ki 2–1-gyel. A Derby védelme rendben van, a támadójátéka döcög. Ma is a hazaiak az esélyesek, de jobban fizet, ha a gólokkal szembe megyünk. Három találat nem várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!