<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Fix vendégsikert várunk a KHL-ben

A KHL-ben a 2. hét közepére kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok. Az Avangard továbbra is a Keleti-főcsoport egyik legjobb csapata, míg a Vityaz fáradtan lép jégre otthon a távol-keleti túrája után.
KHL
Vityaz Podolszk - Avangard Omszk
Péntek, 18:30 óra

A Vityaz Podolszk még sosem jutott be a KHL rájátszásba. Idén sem esélyesek, eddig két meccset játszottak a szezonban. Szombaton az Admiral otthonában 5-4-re kikaptak, míg hétfőn az Amur otthonában 3-1-re nyertek. Az eddigi két meccsen Kopejkin 3 gólt lőtt, de Aaltonen és Makejev 1+2 pontja is említést érdemel. A kapuban a finn Sateri 2 meccsen 6 gólt kapott, 91,2%-kal teljesített.

17222. Vityaz Podolszk - Avangard Omszk, 2 (1.65) - Tippmix

Az Avangard Omszk erősen kezdte a szezont. A 2012-ben döntőig menetelt együttes mindhárom hazai meccsét megnyerte, múlt hét kedden a Jugrát 1-0-ra győzte le, míg csütörtökön az Avtomobilisztot, szombaton a Bariszt verte 3-1-re. Szerdán rangadót játszottak a Lokomotivval, 3-2-re alulmaradtak hosszabbításban. A csapat ászai orosz szinten is kiemelkedő játékosok, a 2+1 pontos Perezsogin és az 1+2 pontos Parsin viselték már vb-n a nemzeti csapat mezét. A kapuban a cseh válogatott Furch stabil pont, 4 meccsen 5 gólt kapott és 94%-os a védési hatékonysága.

A két csapat múltját egyértelműen a jobb Avangard uralja, legutóbbi 10 meccsükből 8-szor rendes játékidőben nyertek az omszkiak. Az esélyek a vendégek mellett vannak, erősebb a keretük, több rutinnal bírnak, mint a hazaiak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!