<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 foci, 1 tenisz, 3.6-os odds

A spanyol másodosztályban végre nyerhet a Getafe, az északír címvédőtől gólzáporos meccset várunk, de van ötletünk a férfiak US Open versenyére is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

08657. Ards - Crusaders, 2.5 gól felett (1.50) - északír bajnokság, 16:00

Az északír bajnokságban sem áll meg az élet a vb-selejtezők során, a 6. fordulóban az éllovas látogat a 3. helyen állóhoz. Az Ards két szezon után tért vissza az élvonalba és a rajt minden várakozást felülmúlt. A gárda 3-1-1 mérleggel áll, az első 4 fordulót veretlenül hozta le, ám a Glenavon otthonában végül elfogyott a lendület (0-1). A támadójáték egyelőre hatékony, mindössze a legutóbbi meccsen maradt gólképtelen, és a jelek szerint szüksége is lesz a csapatnak a lőtt gólokra, ugyanis a védelem sebezhető. A Crusaders címvédőként vágott neki ennek a szezonnak, miután az előző idényben 8 pont előnnyel az élen végzett a rivális Linfield előtt. Északír szinten erős gárda, ám a BL-ből a Köbenhavn ellen 0-9-es összesítéssel esett ki. Így marad a hazai terep, ahol jól megy a szekér, 3-2-0 mérleggel vezetik a ligát és a 13-3-as gólkülönbség is sokat elárul a csapatról. Az újonc Ards otthonában is gólokat várunk a címvédőtől, ám azt sem tartjuk kizártnak, hogy a házigazda is eredményes lesz a 90 perc során. A 2.5 gól feletti tipp jó opció lehet erre a meccsre.

02207. I. Karlovic - J. Donaldson, 1 (1.50) - férfi tenisz, US Open, 22:00

Selejtezőből feljutott tehetséges amerikai vár a hórihorgas Ivo Karlovicra, aki Jared Donaldsonnal találkozik a US Open harmadik körében. Nem kis neveket ejtett már ki a fiatal amerikai, Goffin illetve Troicki személyében, ám most egy teljesen más stílussal fog találkozni. Karlovic, aki főként szerváira épít, és rengeteg ászt üt magasságának köszönhetően, megnehezíti ellenfelei dolgát, hiszen nem csak teret, de ritmust sem ad a játéknak. Természetesen alapvonal játékban sokan jobbak nála, de nagyon nehéz fogadni a bivalyerős szervákat. Gyaníthatóan lesz tiebreak a mérkőzésen, amelyben a horvát jó. Egy break, vagy egy mini break elég lehet Karlovicnak. A rutin legyőzheti a fiatalságot, a horvátot várjuk a negyedik körbe.

04639. Getafe - Reus, 1 (1.60) - spanyol másodosztály, 18:00

A spanyol másodosztály 3. körében az élvonalból kiesett Getafe a harmadosztályból érkezett Reus csapatát látja vendégül. Mindkét csapat veretlenül kezdte a szezont, két kör után a Getafe két döntetlennel áll, míg a Reus 1-1-0 sorral rajtolt. A vendégek lendülete tehát megvan, és ez jó eséllyel kelleni is fog a cél, vagyis a bennmaradás eléréséhez. A feljutást követően a Reus megpróbálta megerősíteni keretét, így érkeztek játékosok a Zaragoza, az APOEL, az Alcorcón és a Leganés együtteseitől is.

Kétségtelen azonban, hogy a Getafe még így is komolyabb játékerőt képvisel, pedig a kiesés után meggyengült valamelyest: távozott egy kezdő védő, a középpálya szinte teljesen kicserélődött és egy támadó is eligazolt. Az új keretet még össze kell gyúrni, ennek tükrében pedig nem olyan rossz eredmény az eddigi 2 döntetlen. A Reus ellen azonban már valamit villantani kell hazai környezetben. A védelem stabilnak tűnik és ha a támadójáték hatékonyabban végzi a dolgát, mint a Numancia ellen, akkor összejöhet ezúttal a 3 pont.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!