<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Mesés szorzók: 1.90, 1.95 és 2.20

Három pénteki focimeccs kimenetelét igyekeztünk megtippelni. A PSG idegenben is győzhet a Caen ellen, de könnyen lehet, hogy benyel egy gólt, aztán irány Írország és Itália.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

28897. Caen - Paris SG, 2 és 2.5 gól felett (2.20) – francia bajnokság, 20:45

Szépen követhető sorminta alapján futott neki az idénynek a Caen: a két hazai meccsét megnyerte, ugyanakkor mindkét túráján alulmaradt. Otthon 3-2-re diadalmaskodott a Lorient-tel, 2-0-ta a Bastiával szemben, így mindössze egy ponttal szerzett kevesebbet a bajnok PSG-nél. Unai Emery csapata két sikerrel nyitott, majd 3-1-re kikapott Monacóban, a múlt héten pedig 1-1-re végzett a Saint-Étienne ellen. A párizsiak a BL-ben is bemutatkoztak a héten, és ugyancsak 1-1-et játszottak az Arsenallal.

A forma tehát egyelőre hagy kívánnivalót maga után, ugyanakkor szükség van a három pontra, hiszen a Monaco és a Nice is tíz-tíz ponttal áll. Hazai oldalon a védő Imorou sérülése jelenthet problémát (a többi hiányzó még nem szerepelhetett ebben az évadban), míg a PSG meccskeretéből Aurier, Descamps, Kurzawa, Ongenda és Ben Arfa maradt ki. A minden bizonnyal három csatárral (Moura, Cavani, Jesé) rohamozó vendégcsapatnak illik megszereznie a győzelmet, már csak a közelmúlt eredményei miatt is: az előző évadban 6-0-ra és 3-0-ra diadalmaskodott…

30447. Cork City - Shamrock Rovers, 1. félidő X (1.95) - ír bajnokság, 20:45

Rangadóval folytatóik az ír élvonal, ahol a 2. helyen álló fogadja a 4. helyezettet. A Cork jó eséllyel ebben a szezonban is ott lehet majd a dobogón, de a verseny meglehetősen szoros. A címvédő Dundalk ezúttal is megállíthatatlannak tűnik, 10 ponttal vezeti a tabellát, igaz a Cork 2 bajnokival kevesebbet játszott. A Shamrock 46 pontot gyűjtött eddig, de három meccsel többet játszott pénteki ellenfelénél, a harmadik helyen tanyázó Derry viszont már 26 meccset lejátszott.

A házigazda remek formában van, a legutóbbi 4 bajnokiján nem talált legyőzőre és 22 meccs alatt mindössze 2 vereséget számlál, ugyanakkor a Shamrock formája hullámzó (a legutóbbi 5 fordulóban 3-1-1). Két gólerős támadósor csap össze egymással, ugyanakkor mindkét védelem stabil lábakon áll, a Cork mindössze 10 gólt kapott, ez pedig mindent elárul a hátsó alakzatáról. Szoros meccset várunk annak ellenére, hogy a FAI Kupában pár napja kiütéses Cork-siker született (5-0), ráadásul fordított felállásban. Nagy a tét, a két jó támadósor és védelem pedig kiolthatja egymást, a félidei remiben látunk értéket.

28447. Salernitana - Vicenza, 1 (1.90) - olasz másodosztály, 21:00

Az előző szezonban a hazaiak csak osztályozón tudták bebiztosítani a bent maradást a Serie B-ben. Az idei bajnokságban beragadt a déli együttes a rajtnál, két döntetlen után kikapott Novarában, Az eddigi egyetlen hazai fellépésén ikszelt a Veronával (1–1). A Vicenza májusban a középmezőny végén zárt, nem volt kiesési gondja. A gárda a nyáron inkább gyengült, így egyelőre nem okoz nagyobb meglepetést, hogy csak egy pontja van. Két sima vereség (Spal, Carpi) után a Barival döntetleneztek. Három mérkőzés után egy árva pont, és még gólt sem rúgtak a piros-fehérek (0–5). Ma sem ők a favoritok, a Salernitana megszerezheti első győzelmét a szezonban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!