<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két olasz tipp, 5.63-as szorzó

Élvonalbeli és másodosztályú olasz csatákkal kaszálnánk kedd este: van jól fizető tippünk a Milan-Lazio és a Ternana-Bari összecsapásra is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

04405. Ternana - Bari, X (2.75) - olasz másodosztály, 20:30

A házigazda négy mérkőzést követően öt ponttal a tizenkettedik helyen áll. Otthonában eddig egyszer nyert és egyszer döntetlenezett. A hét végi fordulóban Perugiával ikszelt. Az előző szezonban magabiztosan maradt benn, most is ez a cél. A Bari nagy változásokon ment keresztül a nyáron, új edző és több új játékos is érkezett a kakasokhoz. Hét pontja van a piros-fehéreknek, idegenben veretlenek (1-1-0), és még gólt sem kaptak. Pénteken a Cesena elleni győztes rangadón jól focizott a gárda, megérdemelten nyert. Ma egy döntetlenre megint jó lehet a Bari.

06903. Milan - Lazio, Lazio nyer legalább egy félidőt (2.05) - olasz bajnokság, 20:45

Rangadóval folytatóik a Serie A, ahol az 5. fordulónak futnak neki a felek immáron. A Milan 6 pontot szerzett eddig: a Torino csapatát 3-2-re, míg legutóbb idegenben a Sampdoria együttesét verték 1-0-ra, az Udinese-Napoli kettős viszont kifogott a milánói piros-feketéken. A padon ezúttal az a Montella ül, aki korábban többek közt a Fiorentina és a Roma csapatait is irányította, és egyértelmű elvárás vele szemben, hogy a legjobb 5-be vezesse a csapatot. Ehhez a kulcs Bacca lehet támadásban, aki 4 meccs alatt négyszer köszönt már be, ugyanakkor a védelem ezúttal sem lett komolyan megerősítve.

A Lazio eseménydús meccsel rajtolt az Atalanta otthonában, de végül 4-3-ra nyert, melyet a Juve elleni elveszített római rangadó követett (0-1). A Chievo otthonában elért 1-1 után azonban hétvégén ismét nyert a csapat, az újonc Pescara legyőzése nem okozott különösebb nehézséget Simone Inzaghi csapatának, akik bár rengeteg helyzetet dolgoztak ki, végül csak a hajrában nyerték meg a meccset. Az előző szezonban a Lazio 1-1-es döntetlent tudott elérni Milánóban és vélhetően ezúttal is kemény ellenfél lesz majd. A vendégek kerete erős, védelmük stabilabbnak tűnik, mint a házigazdáé és Immobile személyében gólerős támadójuk is van. Hogy a végkimenetel hogyan alakul majd, az nagy kérdés, de szerintünk a római együttes egy félidőt meg fog tudni nyerni a San Siro stadionban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!