<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Schalke és az Újpest-Haladás meccs

A Vasast legutóbb legyőző szombathelyi együttes jó lehet egy pontra Újpesten is, a Schalke pedig végre megszerezheti első bajnoki győzelmét.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

10613. Újpest - Haladás, X (3.10) - magyar bajnokság, 19:00

A lilák 13 ponttal a hatodik helyen állnak, statisztikájuk 4-1-4, ebből átmeneti otthonukban 2-1-2. A válogatott vébé-selejtezője miatt tartott hosszú szünet nem jött jókor Balázséknak, utána ugyanis mindkét bajnokijukat elveszítették. Előbb Debrecenben, majd a Viditől kaptak ki Bardhiék. A fehérváriak ellen az első játékrészben gyengén fociztak Diarráék, a másodikban viszont bebizonyították, hogy tudnak küzdeni, háromgólos hátrányukból kettőt ledolgoztak, de ezért pont nem járt természetesen (3–4). A Hali nagy verésbe szaladt bele a múlt szombaton Felcsúton, a Fehérvár 3–0-ra győzte le Királyékat. A kapus megsérült, így a listavezető Vasas ellen Rózsa védett. Nem is akárhogyan. A zöld-fehérek 1–0-ás sikerében oroszlánrészt vállalt Rózsa. A szombathelyiek 17 ponttal a harmadik helyen állnak, csak rosszabb gólkülönbségük miatt állnak a Fradi mögött. Idegenben eddig kétszer kikaptak, kétszer nyertek, még nem döntetleneztek. A Haladás szervezett játéka pontot érhet Újpesten is.

13075. Schalke - 1. FC Köln, 1 (2.10) - német bajnokság, 20:00

A hétközi, 4. német fordulót a házigazda a 17., míg a Köln a 4. helyről várhatta. A Schalke számára mindenképp elkeserítő a bajnoki rajt, ugyanis három vereséggel áll a kieső zónában, ennél mindenki többet várt a csapattól. Ami még ennél is kiábrándítóbb, hogy a támadósor egyelőre egyszer sem volt eredményes, a vereségeket egyébként a Frankfurt-Bayern-Hertha hármastól szenvedték el. Némi bizakodásra adhat okot, hogy az El-csoportkört viszont idegenbeli sikerrel kezdte a gárda, a Nice csapatánál nyertek 1-0 arányban.

A Köln erőn felül, veretlenül kezdte a szezont, az előző idényt a 9. helyen zárták és nagyjából ez várható tőle most is. Egyelőre még gólt sem kapott, pedig járt már a Wolfsburg csapatánál (0-0), a Darmstadt-Freiburg kettőst pedig odahaza sikerült legyőzni. Továbbra is Modeste az első számú gólszerzője a csapatnak, a védelem teljesen egyben maradt és a középpályáról is mindössze egy alapembert veszítettek el nyáron. A Schalke nehéz meccseken van túl, előbb-utóbb azonban megszakad a nyeretlen szériája, a Nice elleni meccs pedig jó alapot adhat a gödörből való kimászáshoz. Ha a Huntelaar vezette támadósor végre eredményes tud lenni, az könnyen három pontot érhet szerda este.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!