<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Ez lehet a nyerő húzás a Leverkusen meccsén

A Leverkusen erősebb ellenfelénél, és a BayArénában nem szokott botlani. Hazai sikert és gólokat várunk!
Német bajnokság
Leverkusen - Augsburg
Szerda, 20:00 óra

Roger Schmidt alakulata eddig szeszélyesen teljesít az idei szezonban. A Bundesligában a hazai meccsüket megnyerték a piros-feketék, viszont mindkét kimozdulásuk kudarccal zárult, legutóbb Frankfurtban maradtak pont nélkül Tahék. A BL-ben a CSKA Moszkva ellen kezdtek Kamplék, és hiába szereztek gyorsan kétgólos előnyt, a vége 2-2 lett. Érdekesség, hogy eddig valamennyi tétmeccsükön jött a mindkét csapat szerez gólt opció... A támadójátéka nem rossz, Chicharitóék bármelyik védelmet képesek megzavarni, viszont a védekezés még nem állt össze. A ma esti találkozón Kiesling, Bellarabi és Yurchenko nem lesz bevethető sérülés miatt.

Az Augsburg is három pontos eddig, idegenben a Bremen vendégeként nyertek a fehér-pirosak, viszont mindkét hazai fellépésüket bebukták: a Wolfsburg és a Mainz is hendis különbséggel győzött nála. A keretben egy belső védő és egy balszélső sérült, ám ettől függetlenül nem változik a 4-2-3-1-es alapfelállás. A csúcsék Finnbogason lesz, mögötte Bobadilla, JI és Koo kaphat szerepet, de Kacar és Altintop is bevetésre készen áll.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1394204Leverkusen és 1.5 gól felett1.70

A Leverkusen a találkozó esélyese, és szerintünk nyernek is Pohjanpaloék. Emellett viszont bízunk a gyenge védelmekben is, így legalább két találattal kalkulálunk. Tippünk így: 1-es és +1.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!