<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Jöhet zsinórban a 11. CSZKA-siker

A KHL legutóbbi alapszakasz-győztese nem szenvedett vereséget a nyitómeccs óta, kedden pedig ahhoz a Bariszhoz látogat, amelyet pénteken az SZKA-val verettünk.
KHL
Barisz Asztana - CSZKA Moszkva
Kedd, 15:30 óra

A Barisz Asztana rosszul indította a szezont, első három meccsét mind elbukta, majd az olimpiai selejtező után legyőzte a szintén alsóházi Jugrát, az Avtomobiliszt elleni két meccsen pedig 1 pontot gyűjtött, majd pénteken 5-3-ra kikapott az SZKA-tól, vasárnap pedig szoros csatában 2-1-re gyűrték le a Szeversztalt. A 8 meccsen lőtt 17 gól vállalható, ellenben a 27 kapott gól sok. A csapatot a honosított észak-amerikai légiósok húzzák, Bochenski 4+4, Daves 2+5, Barker pedig 2+3 pontos. Kapusaik összteljesítménye rossz, Karlsson 4 meccsen 2,8-as kapott gólátlagot hozott, de 92,2%-es hatékonysága jó, míg Kolesznyik 4-es gólátlaga és 87%-os hatékonysága pocsék.

07414. Barisz Asztana - CSZKA Moszkva, 2 (1.50) - Tippmix

A CSZKA Moszkva 3-2-es vereséget szenvedett a nyitómeccsen, ahol a címvédő Metallurg Magnyitogorszk ellen csatázott. A tavalyi döntős ezután erőre kapott, sorozatban 10 meccset nyert a rendes játékidőben, így 30 pontjukkal magabiztosan vezetik a KHL tabelláját. Erősen dominálnak, 38 lőtt góljuknál csak az SZKA lőtt eggyel többet, míg a 14 kapott gól egyenesen a legjobb. Legponterősebb játékosuk a 10 pontos Kiszelevics (1+9), rajta kívül még sokan termelékenyek, Holloway 3+6, Ozsiganov 2+7, Kugrisev 4+4, Gyenyiszov pedig 3+5 pontos. Kapusaik felváltva védenek, Szorokin 94,4%-a és 1,1-es kapott gólátlaga kiváló, de a svéd Fasth 92,9%-ára és 1,5-ös kapott gólátlagára sem lehet panasz.

A két csapat múltját a CSZKA uralja, legutóbbi 10 meccsükön csak 2-szer örülhetett a Barisz. A két csapat közül a vendégek állnak sokkal jobb erőkből, erősen valószínű, hogy megszerzik sorozatban 11. sikerüket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!