<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Megerősödött nyáron, 2. bajnokiját is nyerheti

A svéd liga első fordulójában a Redhawks legyőzte a címvédő Frölundát, szerdán pedig azzal a Karlskornával csap össze, amely a legutóbbi szezonban erősen a legrosszabb volt az SHL-ben.
Svéd jégkorongliga
Malmö - Karlskrona
Szerda, 18:30 óra

A Malmö Redhawks kiválóan nyitotta a svéd szezont, szombaton 3-2-re legyőzte a legutóbbi szezon bajnokát, a Frölundát. Bár tavaly a 14 csapatos liga 12 helyén végeztek, a nyáron megerősödtek. A csapathoz többek között csatlakozott az osztrák válogatott Komarek, a 2015-ben svéd bajnok amerikai Noah Welch és Rhett Rakhshani, valamint az akkoti bajnokcsapat kapusa, Nihlstorp. A felkészülési időszakot jól zárták, csak náluk erősebb csapattól kaptak ki.

A Karlskrona még nem lépett jégre az új szezonban. Első SHL-idényében csúnyán alulszerepelt, az 52 mérkőzésen szerzett 31 pontja nagyon kevés volt, összesen csak 9-szer nyert, 35-ször pedig pontot sem szerzett. Ellenfelükhöz képest nem erősödtek a nyáron, legnevesebb újoncuk a KHL-ben leszerepelt hátvéd, Mattias Karlsson. A felkészülési időszakban három győzelmet arattak, ebből kettőt alacsonyabb osztályú csapat ellen.

23820. Malmö - Karlskrona, 1 (1.60) - Tippmix

A két csapat meccseiből többnyire a Malmö jön ki jobban, az augusztus 25-i edzőmeccsükön 5-2-es Redhawks-siker született, valamint az elmúlt szezonban négyből négyszer a Malmö nyert, a Karlskrona csak egy hosszabbítást harcolt ki.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!