<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Pazar holland és francia oddsok

Ha péntek, akkor francia és holland másodosztályú forduló! Előbbiben rendre a szoros meccsek, utóbbira a gólok jellemzőek, ezt használnánk ki mi is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08157. Cambuur - Achilles'29, 3.5 gól felett (1.85) - holland másodosztály, 20:00

A holland másodosztályban a nyolcadik fordulót rendezik. A házigazda tavasszal még egy ligával feljebb szerepelt, de kiesett. A visszajutásra nincs sok esélye, mivel nyolc pontjával csak a tizenharmadik helyen áll. Otthon még veretlen, de egy sikere mellett kétszer döntetlenezett. A formája vegyes, győzelmek és vereségek váltják egymást. Támadásban erős a sárga-kék csapat.

Az Achilles az utolsó a ligában, három pontjához 9–19-es gólkülönbség társul. A formája nagyon gyenge, sorozatban négyszer kapott ki a bajnokságban, és a kupának is búcsút intett. A védelme gyenge, képes beleszaladni nagy verésekbe. Idegenben egyszer győzött (Helmond, 1–2), háromszor kikapott. A Cambuur az esélyes, nyer is, de a gólokban is van érték. Négy találat összejöhet.

42996. Orleans - Amiens, X (2.70) - francia másodosztály, 20:00

Az Orleans nyolc pontjával a 16. helyen áll a francia másodosztályban. A gárda hazai pályán kétszer nyert, egyszer döntetlenezett és egyszer kapott ki. A formája nagyon vegyes, de otthon csak az első játéknapon kapott ki. Az elmúlt fordulókban feltűnően sok gólt kapott. Mai ellenfele lényegesen jobban áll, már 14 pontos, így a harmadik volt a forduló előtt, és van egy elmaradt találkozója. Idegenben sem veszélytelen a gárda, két siker mellett csak a szintén élscapatnak számító Strasbourgnál kapott ki, de annak már másfél hónapja. Egy négyes győzelmi sorozata legutóbb szakadt meg a Valenciennes ellen otthon (0–0). Az eddigi négy, Orleans-ban megrendezett meccsük közül három iksszel zárult. Ma is erre van a legnagyobb esély.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!