<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ez lehet a pénteki nap egyik tutija

A várakozásokon felül teljesítő Maastricht ezúttal a felemás rajtot magáénak tudható Almere vendégeként lép pályára, mi pedig eseménydús 90 percet várunk.
Holland másodosztály
Almere City - Maastricht
Péntek, 20:00 óra

A házigazda egyelőre csak a középmezőny alján tanyázik, hét fellépésén hét egységet szerezve. Otthon két siker mellett egyszer kikapott, mindannyiszor gólgazdag körülmények között. Over/under mérlege 5/2. A formája felfelé ívelő, a Den Bosch hazai kivégzése után idegenben ment tovább a kupában egy kiscsapattal szemben. A keretben egy védekező középpályás és egy jobbszélső sérült, így őket nem vetheti be Jack de Gier vezetőedző.

Az MVV 14 pontjával a 4. pozíciót foglalja el a tabellán, a piros-fehérek eddig a várakozáson felül teljesítenek. Idegenben még nem találtak legyőzőre, két győzelem mellett kétszer megosztozott a pontokon. Az utolsó bajnokiján a remek passzban lévő Ajax tarcsit verték Ron Elsen fiai (1-0). A kupából kiestek a Volendam otthonában, a 3-3-as végeredmény után a büntetőpárbajban véreztek el Kuipersék. A támadójáték az erősségük, gólkülönbségük 13-8, idegenben 8-6. Az over/under mutazójuk szintén 5/2. Nincs friss sérült a keretben.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

09982VTöbb, mint 2.5 gól1.55

Az az érzésünk, hogy mindkét alakulat felvállalja ma is a támadófoxit. És ha így lesz, akkor garantáltak a gólok, legalább három. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!