<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Svéd gólok és francia hazai

A szegényes hétfői kínálatban is találtunk két remekül fizető tippet: a svéd kettőben gólokra, a francia másodosztályban hazai sikerre hajtunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

05711. Degerfors - GAIS, 3.5 gól felett (2.60) - svéd másodosztály, 19:00

A svéd másodosztály 26. fordulójában a kiesés elől menekülő Degerfors az erős középcsapatként teljesítő GAIS csapatát látja vendégül. A házigazda mindössze 25 pontot szerzett és ezzel a veszélyzóna tagja. Az előző idényben jobban ment a csapatnak, akkor magabiztosan kerülték el a kiesést, ezúttal komoly csatát kell vívniuk majd a bennmaradásért. A forma is rémes hazai oldalon: 5 forduló óta képtelen nyerni a Degerfors, ráadásul ezalatt nyelte a gólokat rendesen, legutóbbi 5-1-es verést kapott az AFC otthonában.

A GAIS 2015-ben gyenge szezont futott, de végül bennmaradt, ezúttal jobban megy a társaságnak, jelenleg 11 ponttal áll a veszélyzóna felett. A feljutásra nem igazán van esélye, ezt pedig rengeteg döntetlen eredményének köszönheti. Sok gólt lő, immáron 41 találat fűződik a csapat nevéhez, ehhez pedig egy 1 kapott gólt átlagoló védelem tartozik. A Degerforsnak mennie kell, ha el akarja kerülni a kiesést, ez pedig tovább növelheti védelmi sebezhetőségét. Júniusban 4 gólos meccset játszott a két együttes és a formák alapján most sem tartjuk kizártnak, hogy eljutnak eddig a csapatok.

04241. Le Havre - Sochaux, 1 (2.05) - francia másodosztály, 20:30

A Le Havre a tizedik 13 ponttal, hazai mutatója 1-2-1. A kékek felfelé ívelő formát mutatnak, másfél hete otthon döntetleneztek az élcsapatnak számító Bresttel, majd az Auxerre vendégeként diadalmaskodtak. Egy győzelemmel a dobogó közelébe kerülhet. A Sochaux az ötödik 15 ponttal, és a sárgák még nem szenvedtek vereséget, idegenben kétszer nyertek, kétszer döntetleneztek. Egy ötmeccses iksz-sorozatot követően legutóbb hazai pályán győzni tudtak. A Le Havre az elmúlt bajnokságokban szinte mindig megverte a Sochaux-t, és ma is jó esély van erre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!