<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két sportág, három tipp hétfőre

A svájci és a német futball mellett van ötletünk a délszláv csapatokat tömörítő ABA-liga kosárrangadójára is. Fogadunk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05476. Wil - Schaffhausen, 1 (1.65) - svájci másodosztály, 19:45

Két középcsapat találkozik egymással a svájci élvonal 10. körében. A Wil az előző szezont a 3. helyen zárta, a feljutást jelentő 1. helyre nem igazán volt esélye, viszont erejéhez képest stabilan teljesített, otthon mindössze kétszer kapott ki. Ezt a szezont is jól kezdték, hiszen 9 meccs alatt 14 pontot szereztek, otthon pedig 2-2-0 mérleggel állnak és védelmük mindössze 1 alkalommal kapitulált 4 hazai meccs során. A Schaffhausen valamivel gyengébb szintet képvisel, az előző idényt az 5. helyen zárták, vendégként mindössze 5-2-10 sorral. Jelenleg 10 pontos, azonban a forma rémes: zsinórban 5 bajnoki meccsen maradt nyeretlen, vendégként 2-2 győzelme és veresége van. Sok gólt kap a vendég együttes, hiszen 9 meccsen már 15-ször hibázott a védelem. Az egymás közti erőbeli különbséget jól mutatják az egymás elleni meccsek: az előző szezonban rendezett 4 közös meccsből hármat megnyert a Wil. A friss pontvadászatban is találkoztak már, akkor hazai pályán 1-0-ra nyerni tudott a Schaffhausen. Van miért visszavágni tehát hazai oldalon és ez össze is jöhet hétfő este.

10168. VfB Stuttgart - Fürth, 1 (1.65) - német másodosztály, 20:15

A tavasszal még élvonalbeli Stuttgart 13 pontjával jelenleg a hetedik a Bundesliga II-ben. A piros-fehérek otthonukban kétszer nyertek, egyszer pedig kikaptak. A formájuk jó, három találkozó óta veretlenek. Ha nyertnek Gentnerék, fellépnek a dobogóra. A Fürth eddig tizenegy pontot szerzett, vendégségben 1-1-1 a statisztikája. A formája teljesen kiszámíthatatlan, vereség, győzelem és döntetlen szerepel az elmúlt hetek eredménylistáján. A házigazda győzelmi kényszerben lép pályára, és a stuttgarti játékosok elbírják ezt a terhet.

16785. Crvena zvezda - Cedevita Zagreb, 1, hendikep -3.5 pont (1.55) – férfi kosárlabda ABA-liga, 21:00

Szerb-horvát ütközet a délszláv csapatokat tömörítő bajnokság második fordulójában. A Zvezda a legutóbbi két idényben megnyerte a sorozatot, méghozzá azt követően, hogy az elődöntőben oda-vissza legyőzte a Cedevitát. A felek az Euroligában is összecsaptak, Belgrádban 20, Zágrábban 21 ponttal győzött a házigazda.

A rajtot a Crvena zvezda kapta el jobban, hiszen 91-69-re verte a Skopjét, míg a Cedevita otthon szenvedett tízpontos vereséget a Buducsnoszttól. Hétfő este jöhet az újabb csapás, a bátrabbak akár nagyobb különbségű Zvezda-sikerben is gondolkodhatnak. Dejan Radonjics, kizárólag szerb kosarasokból álló alakulata aligha kegyelmez a zágrábiaknak…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!