<>

 
 
 
A Partizan a biztató idényrajt után három hatalmas pofont kapott, rosszkor jön a Barcelona a férfi kosárlabda Euroligában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A legrosszabbkor érkezik a Barcelona

A Partizan a biztató idényrajt után három hatalmas pofont kapott, rosszkor jön a Barcelona a férfi kosárlabda Euroligában.
Férfi kosárlabda Euroliga, A-csoport, 6. forduló
Partizan Belgrád-Barcelona
csütörtök 20:45 óra

A Partizannak a tavalyi kudarc után az idén is kemény diónak tűnik az Euroliga. Pedig biztatóan indult, így az ütőképes Barcelona otthonában jól tartotta magát, majd 30 ponttal kiütötte a Nanterre-t. Azóta azonban egy nyerhető mérkőzést veszített el, a Fenerbahce ellen a félelmetes hazai pálya sem volt elég, míg a CSZKA nagyon megverte legutóbb. Tetézi a bajt, hogy a kezdő irányító, Leo Westermann súlyosan megsérült Moszkvában, ráadásul két további meghatározó játékosra sem számíthat a vezetőedző - nélkülük jött össze a 42 pontos zakó... És akkor még nem beszéltünk a hétvégi csúcsrangadóról a Crvena zvezda ellen, amelyet hosszabbításban veszítettek el. Ez egyrészt kimerítő csata volt, másrészt a kudarc biztosan nem tett jót a fejeknek.

Partizan Belgrád-Barcelona, 2, -8,5 pont (1,88) - Betclic

A Barcelona a tavaszi Final Four negyedik helyén zárt, a nyáron pedig átalakult. Kerete mély maradt, de az új arcok beépítése időbe telt, ennek tudható be az, hogy csapnivalóan kezdte az idényt. Az Euroligában a Fenerbahce elleni rangadó mellett otthon kapott ki a sorozatban újonc Nanterre-től, amelyet a Partizan nem sokkal korábban agyonvert. Időtlen idők óta nem látott pofon volt ez, de azóta mintha megváltozott volna valami. Egységesebbnek tűnik az együttes, az új igazolások egyre jobban teljesítenek, így a CSZKA elleni rangadót biztató játékkal húzták be, Ukrajnában a 2. félidőben rázták meg magukat. A hétvégén váratlan zakóba szaladtak bele Bilbaóban, de ez inkább kicsúszott eredmény, mint a problémák összeadódása, egyúttal azt is jelezte, hogy továbbra is érdemes óvatosan bánni a katalánokkal.

Ennek ellenére úgy érezzük, hogy Belgrádban támogatni kell őket. Az utóbbi hetekben mutatott játékuk már bizakodásra ad okot, eközben a Partizan mentálisan és fizikálisan sem lehet a toppon a hétvégét követően, arról nem beszélve, hogy kezdő irányítóját nem tudja csak úgy pótolni. A szerbek által produkált pokoli hangulat minden egyes vendégre hatással van, de ha akad olyan rutinos csapat, amely képes ezzel megbirkózni, akkor a sokat látott Barcelona igen. Szerintünk elvárható, hogy a Budivelnik elleni 10 pontos sikert megismételik.

 
 
  • 1sensey872013november21.10:47ÚjVálasz

    Még valamiért úgy érzem, a CSZKA - Nantere tartogat meglepetéseket. Ha az első negyed után nem jön ki a nagy különbség, akkor pakolok rá egy Nantere +4,5 wint. :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!