<>

 
 
 
A Barcelona mellett csütörtökön bízunk a BL-címvédőben, továbbá a 2010-es világbajnok mellett az NFL egyik legjobbjában is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: a Barcelona csak a kezdet!

A Barcelona mellett csütörtökön bízunk a BL-címvédőben, továbbá a 2010-es világbajnok mellett az NFL egyik legjobbjában is.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

002. Neil Robertson-Martin Gould, 1 (1,27) - sznúker Bajnokok tornája, 14:00

A felső ágon a tét a legjobb 8 közé jutás, 4 győztes frémig játszanak. Neil Robertson a torna második számú esélyese, formájára nem lehet panasz, három döntőt játszott az utolsó tizenegy tornáján, egyet megnyert, a világranglista 2. helyén áll. A 10 egymás elleni mérkőzésből 7-en győzött, igaz az utolsó kettőt az angol hozta.Az a Gould, akinél tavaly csak Mark Selby nyert több trófeát (hármat) és akinek az ilyen rövid mérkőzések kifejezetten fekszenek, legnagyobb sikereit így érte el.

Ettől függetlenül nem tudunk szó nélkül elmenni a 2010-es világbajnok kiváló formája mellett, így az utolsó négy tornáján legalább az első két mérkőzését megnyerte. Gould megbízható játékossá fejlődött 32 éves korára, de Robertson ellen ez kevésnek tűnik. Egy duplázós szelvényhez az ausztrál megteszi.

028. Flensburg-Hamburg, 1 (1,71) - férfi kézilabda Bajnokok Ligája, 19:00

Az 2. fogadja az elsőt a D-csoport 5. fordulójában, a csapatok tíz napon belül harmadszorra mérik össze az erejüket. A bajnokságban 2. Flensburg másfél hete 31-29-re legyőzte hazai közönség előtt a Hamburgot, de a múlt heti BL-meccsen a hajrában a címvédő felőrölte ellenfelét, amelynél a jó kapusteljesítmény és az összeszedett védekezés is hiányzott, így 32-27-es vereség lett a vége.

A Hamburg 6. a bajnokságban, eddig három vereség áll a neve mellett, ám tudni kell, hogy két meccsel kevesebbet játszott. A jobb szélső Hans Lindberg nem ismert kegyelmet, de nagyot játszott Domagoj Duvnjak is, míg Joan Canellas már a sokadik egymás utáni meccsén hozta kimagasló formáját. Segítheti ügyét, hogy felszabadultan játszhat, míg a Flensburgon lesz nyomás. Számunkra a legjobb választás a gólok, de a Tippmixen erre nem tudunk fogadni, így az 1-est ajánljuk, de óvatosan.

037. Partizan Belgrád-Barcelona, 2 (1,25) - férfi kosárlabda Euroliga, 20:45

A Partizan biztatóan kezdte az idényt, de mostanra mégis egyetlen győzelemmel az utolsó Euroliga-csoportjában. Egy hete 42 ponttal kapott ki Moszkvában, ráadásul elveszítette kezdő irányítóját, a hétvégén pedig a Crvena zvezda elleni ősi derbin is alulmaradt, ráadásul hosszabbítás után. Ez fejben és azért fizikálisan is fájhat.

A Barcelona a nyári átalakulás után nem annyira meggyőző, így az Euroligában újonc Nanterre hosszú évekre emlékezetes győzelmet aratott arénájában. Azóta két meggyőző siker van a háta mögött, a hétvégi bajnoki zakó Bilbaóban jelzi, hogy nem teljesen megbízható, de úgy érezzük, hogy a Partizan jelenlegi gondjai akkorák, hogy a katalánoknak kötelezően megoldandó utazás a belgrádi, a pokoli hangulat számukra nem lesz újdonság...

Atlanta Falcons-New Orleans Saints, 2 (1,20) - NFL, péntek 02:25

A Nemzeti Főcsoportban 15. fogadja a 2. helyezettet. Az Atlanta 2-0-8-as mérleggel és zsinórban négy vereséggel produkálja az ellentetjét tavalyi 13 győzelmének. Túl sok pontot kap, a védelemben óriási lyukak tátonganak, de támadásban sem látszik az elképzelés.

Nem úgy a New Orleans-nél, amelynek offense-e a liga egyik legjobbja. A Saints idén sokkal jobban teljesít, mint az előző szezonban, aminek elsősorban az eltiltásából visszatért Sean Payton vezetőedző a fő oka. Tíz forduló alatt mindössze kétszer kaptak ki, a Patriots és a Jets ellen. Óriási derbiket húztak be viszont, többek között a Miami, a Chicago, a Dallas és legutóbb a San Francisco ellen is nyerni tudtak. A Saints részéről ez a meccs egyben erőfitogtatás is lesz. Legutóbb kikaptak a Falcons pályáján, most meg fogják mutatni a riválisnak, hogy ki a jobb. Biztos 2-esnek néz ki, hendikeppel is bevállalnánk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!