<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: BL, angol foci és tenisz

Továbbra is esélyesnek tartjuk Petkovic győzelmét a luxemburgi tenisztornán, de fogadunk a Leverkusen BL-meccsére és egy angol másodosztályú derbire is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05391. A. Petkovic - M. Minella, 1 (1.40) - tenisz, Luxemburg női egyes, 12:00

A sérülése után újra az élmezőnybe vágyó német, Andrea Petkovic most egy hazai színtéren pályára lépő luxemburgival, Mandy Minellával fog összecsapni az első fordulóban. Minellanak előny lehet a hazai közönség, hiszen igazán kiemelkedő eredményt az év során, de úgy karrierjét tekintve sem ért el. A tenisze nem a legkiemelkedőbb, ennek pedig pont fordított képe Petkovic, aki járt már a Top 10-ben, csak egy makacs vállsérülés, illetve bokasérülés is hátráltatta többször. Igazán kemény, és agresszív teniszt játszik a német. Az igazat megvallva, ha jó formában van, és jó napot fog ki, bárkire veszélyes teniszt tud a pályára tenni. Akár hazai pálya, akár nem, Minellának ez egy teljesen más szint, és úgy gondoljuk, elvérez hazai pályán az első körben.

13501. Leverkusen - Tottenham, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az E csoportban még a Monaco és a CSKA Moszkva küzd a továbbjutásért. A németek eddig két döntetlent játszottak a BL-ben: előbb otthon az oroszokkal osztozkodtak meg a pontokon úgy, hogy már kétgólos előnyben voltak, aztán a hercegségben ért el 1–1-et a piros-fekete együttes. A bajnokságban nem megy igazán Mehmediéknek, képesek bravúrokra - verték a Dortmundot -, de szombaton például a sereghajtó Brémánál maradtak pont nélkül. A Bayer támadásban erősebb, a védelme hajlamos a hibákra.

A Tottenham otthon kapott ki a Monacótól, majd nyert Moszkvában, így három pontja van jelenleg. A bajnokságban még veretlen, öt győzelem mellett háromszor döntetlenezett - legutóbb a WBA vendégeként. Lameláék idegenben is felvállalják a nyílt játékot, ezt már többször bizonyították az idén is. A Leverkusen nem lenne elégedett az iksszel, így kimondottan jó meccsre, és gólváltásra van kilátás.

34378. Fulham - Norwich, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - angol másodosztály, 20:45

Újabb hétközi forduló következik az angol második vonalban, ebben a párosításban az éllovas látogat a 10. helyen állóhoz. A Fulham 4-5-3 mérleggel áll jelenleg, érdekesség, hogy idegenben még veretlen, otthon viszont csupán 1-2-3 sorral áll, ez a legszerényebb mutató a ligában. A Norwich 26 pontot gyűjtött eddig össze és szépen halad célja, vagyis a feljutás felé. Mindkét eddigi vereségét idegenben szedte össze viszont: a Newcastle ellen egy gyakorlatilag már megnyert meccset veszítettek el 4-3-ra, a Birmingham pedig simán lépett át rajtuk (0-3). A vendégek két gólt átlagolnak meccsenként, már ami a rúgott gólokat illeti, ehhez viszont egy viszonylag instabil védelem párosul a maga 16 kapott góljával. A Fulham ezt kihasználhatja és eredményes lehet ezen a derbin, viszont azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy az eddig lehengerlő Noriwhc-támadósor impotens 90 percet produkáljon. A mindkét fél betalál opció tehát jó választás lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!