<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Sereghajtót veretünk az angol kettőben

A házigazdának a kötelező győzelem kategóriájába tartozik a mai találkozó - nem is hibáznak a kék-fehérek!
Angol másodosztály
Birmingham - Rotherham
Kedd, 20:45 óra

Az egykor szebb napokat megélt City jelenleg a Championshipben szerepel, viszont az idén nem megy rosszul a gárdának. A forduló előtt a 6. pozíciót foglalta el Gary Rowett alakulata. 12 fellépésen 20 egységet húztak be a kék-fehérek, otthonukban, a St. Andrew's Stadium-ban 3-2-1 a mérlegük. A gárda nagyszerű sorozatot futott, amely szombaton Nottinghamben megszakadt (3-1). A keretben fontos hiányzó nincsen, a 4-2-3-1-es felállás marad.

A Rotherham a sereghajtó a ligában, a brigád mindössze 6 egységet húzott be eddig, azt is otthon. Vendégként illedelmes látogató, mérlege 0-0-6, gólkülönbsége 4-19. Alan Stubbs menedzser alakulata rettenetes formát mutat, szombaton Norwichban már az ötödik vereségét szenvedte el zsinórban. A keretben egy belső védő eltiltását tölti.

33879. Birmingham - Rotherham, 1 (1.60) - Tippmix

A sokkal jobb erőkből álló Birmingham kedd este visszatérhet a győztes útra, és legyőzi a gyengécske vendégeket. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!