<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Madridban is megéghetnek Nikolicsék

A Real hétvégén gálázott a Betis otthonában, formáját pedig átmentheti a kedd esti, mélyponton lévő Legia elleni derbire is.
Bajnokok Ligája
Real Madrid - Legia Warszawa
Kedd, 20:45 óra

A Real Madrid végre újra nyert, méghozzá nem is akárhogyan! Zidane legénysége Sevillában a Betis vendégeként hintett egy hatost szombat este (1-6). Ezt megelőzőn négy tétmeccsüket is ikszre adták Benzemáék, hármat a bajnokságban, egyet pedig a BL-ben. És ha már az elitligánál tartunk. Ronaldóék két mérkőzésen négy pontot szereztek, remiztek Dortmundban, előtte nagy nehezen verték a Sportingot. A szakmai stáb nincsen könnyű helyzetben, hiszen sok a hiányzó a fehéreknél: Modric, James Rodriguez, Lucas Silva, Casemiro, Fábio Coentrao és Sergio Ramos is sérüléssel bajlódik. A hétvégi bajnokin Kovacic és Isco szerepelt a középpályán Kroos mellett, elől ugye adva van a BBC - hátul pedig Pepe mellett Varane kapott lehetőséget.

A Legia nincs könnyű helyzetben, a bajnok nagyon elrontotta a szezon kezdését. A bajnokságban jelenleg mindössze a 12. helyen tanyázik. Jött is az edzőváltás, ám egyelőre Jacek Magiera vezetőedző sem tudott nagy változást elérni a zöldeknél. A társulat a BL-ben is gyatrán szerepel, a Dortmundtól otthon egy hatost kaptak, majd Lisszabonban is rúgott gól nélkül kapituláltak (2-0). A továbbjutásra szemernyi esélye sincsen Nikolicséknak, akik ráadásul zárt kapuk mögött fogadhatják majd a madridiakat a 4. fordulóban. A keretben egy balszélső sérült, ő biztosan kihagyja a mai kilencven percet.

Tipp: Real Madrid - Legia Warszawa, 4.5 gól felett (1.65) - Tippmixpro

Bár több sérült is van a házigazdáknál, a Real a Betis ellen bebizonyította, hogy képes így is ötletesen, gólratörően futballozni. Meggyőződésünk, hogy Ronaldóék sima győzelme mellett összejön legalább öt gól is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!