<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két El-meccs, 3.9-es odds

A BL után irány az Európa-liga, ahol szintén található pár zsírosabb odds: a Braga és a Steaua meccsére van jól fizető ötletünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16247. Konyaspor - Braga, 1. félidő X (2.00) - Európa-liga, 19:00

Mindkét együttes beragadt a rajtnál a H-csoportban, így ez a találkozó különösen fontos lehet a továbbjutás szempontjából. A Konyaspor egyelőre pont nélküli, a Sahtar ellen a 75. percig tartotta magát, de végül elvérzett (0-1), majd a Gent otthonában úgy kapott ki 2-0-ra, hogy a lényegi kérdések már az első félidőben eldőltek. Az előző török idényben komoly meglepetést okozott azzal, hogy bronzérmet szerzett és a friss szezonban sem kezdett rosszul, hiszen 7 forduló alatt csupán egyszer szenvedett vereséget.

A Braga az előző portugál szezonban a 4. helyet szerezte meg, esélye sem volt megszorongatni a Porto-Benfica-Sporting hármast, a dobogóról 15 ponttal maradt le. Emellett az El-ben egész jól szerepelt, hiszen csak a negyeddöntőben vérzett el a Sahtar ellen, előtte a Fenerbahce és a svájci Sion csapatait búcsúztatta. Ezúttal is cél a továbbjutás a csoportból, a Gent elleni 1-1 még emészthető eredmény és a Sahtar otthonában is ki lehet kapni 2-0-ra, de így már bravúros pontszerzésre lesz szükség Belgiumban és a törököket is le kellene győzni a továbbjutás érdekében. A komoly tét miatt óvatos kezdést várunk a csapatoktól, hiszen aki itt elvérzik, az könnyen a továbbjutásról is lemondhat. A taktikus mezőnyjáték egy kevésbé izgalmas első 45 percet eredményezhet, vagyis a félidei remiben van érték.

20456. Steaua Bukarest - FC Zürich, 1 (1.95) - Európa-liga, 19:00

Az I-csoportban a Villarreal vezet négy ponttal, a Züruch és az Osmanlispor háromnál, a Steaua pedig egynél jár. A románok a törököknél simán kikaptak, majd a spanyolokkal éles meccsen döntetleneztek. A bajnokságban jól ment a piros-kékeknek, de legutóbb kikaptak. A zürichi gárda az egyetlen második ligás alakulat az EL-főtábláján. A májusi búcsú után viszont mindenki az azonnali visszajutást tűzte ki célul, és eddig ennek megfelelően is teljesítenek a kékek. A csoportkörben a "Sárga Tengeralattjáró" vendégeként minimális vereséget szenvedtek (2–1), majd Cavusevicék ugyanilyen arányban győzték le a török riválisukat.A formájuk egészen jónak mondható, több mint egy hónapja nem veszítettek tétmeccset. Ma a bukarestieknek győzniük kell, ha tovább akarnak lépni a kvartettből. A hazai pálya előnylét kihasználja a Steaua és megnyeri a találkozót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!