<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ez az El-tipp lehet a csütörtöki nap tutija

A német gárdában lesznek hiányzók, de a támadójátékuk így is erős. A belgák a kontrákra építhetnek - gólváltást várunk...
Európa-liga
Mainz - Anderlecht
Csütörtök, 21:05 óra

A Mainz 4 egységével vezeti a C-csoportot, megelőzve az Anderlechtet (4), a St-Etienne-t (2) és a Gabala (0) gárdáját. A piros-fehérek az első körben ikszeltek otthon a gallokkal (1-1), majd fordulatos meccsen nyertek az azerieknél (2-3). A bajnokságban tartják a lépést az élmezőnnyel, jelenleg a 7. pozíciót foglalják el, 7 fellépésen 14-12-es gólkülönbséget produkálva. A formája biztató, az elmúlt bő egy hónapban csak egy tétmeccset veszített el Martin Schmidt brigádja. Az elmúlt hétvégén erősen tartalékos összetételben is nyerni tudott (Darmstadt 2-1). Hiányzóból most sem lesz kevés, két bekk, egy középpályás, egy szélső és két támadó sérült, eltiltottja viszont nincs a piros-fehéreknek.

A belgák az első csoportmeccsen a Gabalát intézték el könnyedén (3-1), majd értékes ikszet játszottak St-Etienne-ben (1-1). Sőt, reális esélyük volt nyerni, a franciák csak a ráadásban tudták egalizálni az eredményt. A pontvadászatban az élen állnak 10 mérkőzésen szerzett 21 pontjukkal, gólkülönbségük 19-10 - René Weiler fiai eddig csak egyszer nem találtak be a túrákon. A keretben elképesztően sok a légiós, csütörtök este sérülés miatt nem lesz bevethető két szélső támadó és egy jobbhátvéd.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

23358HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

Két jó formában lévő alakulat randevúzik csütörtök este. Azt gondoljuk, hogy a támadójáték dominál mindkét félnél, s így nem maradhat el a gólváltás. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!