<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

A bécsieken is átgázolhat a Roma

A jelek szerint a Farkasok komolyan veszik az Európa-ligát, ráadásul a bajnokságban önbizalom növelő sikert arattak Nápolyban. Az Austria Wien ellen sem lassít a csapat.
Európa-liga
Roma - Austria Wien
Csütörtök, 21:05 óra

Az AS Roma a BL-búcsút követően az El-ben folytathatja szereplését. Spalletti fiai az E-jelű csoportba nyertek besorolást, két játéknap után 4 egységgel vezetnek, mögöttük a további sorrend: Austria Wien (4), Plzen (2), Astra (0). Az első fordulóban ikszeltek a bordó-sárgák Csehországban, majd kivégezték a román riválisukat (4-0).

Salahék azonban nemcsak a nemzetközi porondon, hanem a Serie A-ban is jól tolják mostanság: az Inter után a Napoli elleni rangadójukat is behúzták Dzekóék. A jó sorozat folytatódhat, hiszen csütörtökön és hétvégén sem a klasszikus értelemben vett sztárcsapattal (Palermo) ütköznek meg a fővárosiak. A keretben rengeteg lesz a hiányzó: Rüdiger, Vermalen, Mario Rui, Bruno Peres, Nura, Perotti sérülés, Emerson és De Rossi pedig eltiltás miatt nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

A bécsi alakulat a románoknál aratott sikert követően otthon remizett a csehekkel. A bajnokságban hullámzóan teljesít - most éppen fent van a gárda, két meccset nyert meg egymás után. A 4. helyezésére nem lehet büszke, mint ahogy a védelmére sem: sok gólt kapnak a lilák. Thorsten Fink vezetőedző épp ebben a csapatrészben kénytelen kihagyni sérülés miatt egy fontos belső védőjét - rajta kívül egy középcsatár marad ki a keretből.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2211204Roma és 2.5 gól felett1.60

A hiányzók ellenére a Roma remek formát mutat és mivel a jelek szerint komolyan veszi az Európa-ligát, ezúttal is jó játékot várunk tőlük hazai környezetben. A bécsiek sebezhetőek idegenben, így a hazai tippet érdemes gólokkal fűszerezni egy jobb szorzó érdekében.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!