<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Tenisszel és focival 13-szoros pénz

Hollandiába és Spanyolországba látogatunk el 1-1 remekül fizető focitippért, de napot egy remek szorzóval indítjuk a szingapúri női tenisztornán.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

31760. A. Kerber - D. Cibulkova, 2 (3.00) - tenisz, Szingapúr női egyes, 12:30

Elérkeztünk a várva várt döntőhöz a szingapúri női világbajnokságon, ahol a világelső, Angelique Kerber, és a szlovák Dominika Cibulkova küzd meg majd a címért. Kerbernek nem mondható, hogy nagyon nehéz dolga lett volna a döntőig vezető úton, egyetlen nehéz, de az tényleg pokolian kemény mérkőzése, az pont az apró termetű Cibilkova ellen volt, akit döntő szett 6-3-ra tudott csak megverni. Fittségben mindkét teniszező a topon van, pláne Cibulkova Kuznetsova elleni elődöntős meccsét is figyelembe véve, ahol óriásit küzdött a szlovák hölgy. Emberfeletti az a küzdeni tudás, és győzni akarás, amit a pályára tesz meccsről meccsre. Egyértelműen ő a világbajnokság meglepetés embere, és ha már meglepetésember, a döntőben is az ő győzelmére tippelünk, ha hozza azt a formát, amit eddigi csoportmérkőzéseken, illetve amit az elődöntőben mutatott.

09473. Feyenoord - Heerenveen, 3.5 gól felett (2.15) - holland bajnokság, 14:30

Két kiváló formában lévő együttes találkozik a holland élvonalban vasárnap délután Rotterdamban. A Feyenoord veretlenül, 9-1-0 mérleggel vezeti a bajnokságot, pedig játszott már rangadót a PSV és az Ajax ellen is, az amszterdami csapat távozott tőlük ponttal (1-1). A támadójáték pazar, 2.6 gólt átlagol meccsenként, amely annak tükrében még jobb, hogy az El-ben is érdekelt a csapat. A kupában pár napja simán lépett át az Excelsior együttesén (4-0), az El-ben pedig 3 kör után 6 pontos, jó esélye van a továbbjutásra.

A Heerenveen erejéhez képest remekül teljesít és 6-3-1 mérlegével ott van az élmezőnyben. A forma itt is pazar, augusztus 20-án szenvedett utoljára vereséget, azóta mindössze 1 döntetlen csúszott be a bajnokságban. Szintén továbbjutott a kupában a másodosztályú FC Eindhoven legyőzésével (2-1). Annak ellenére, hogy a Feyenoord mindössze 4, míg a Heerenveen csupán 9 kapott góllal áll, nem egy védekezésről szóló meccset várunk. Sokkal inkább számítunk arra, hogy a két együttes megmutatja, mire is képes támadásban, ez pedig egy gólzáporos 90 perchez vezethet.

22273. Athletic Bilbao – Osasuna, 1 és 2.5 gól felett (2.05) – spanyol bajnokság, 16:15

Érdekes sormintával halad a Bilbao a LaLigában: vagy győz, vagy veszít. Az 5-0-4-es mutató előkelő pozíciót ér, és vasárnap délután jó eséllyel jön a hatodik diadal. Az Osasuna tudniillik meglehetősen gyengén muzsikál, egyetlen sikere mellett három döntetlenje és öt zakója van. Idegenben 1-1-2 a mérlege, a Bilbao ugyanakkor erős otthon: a Barcelona elleni kudarc után legyőzte a Valencia, Sevilla, Sociedad triót.

Hazai oldalon Aduriz, Laporte és Yeray Álvarez játéka kérdéses, ám nem lenne nagy meglepetés, ha valamennyien szerepet kapnának. Az Osasuna Rivierét és Flanót kénytelen nélkülözni, ám nagyobb baj lehet a számára, hogy – minden sorozatot beleszámítva – a legutóbbi hét összecsapását elvesztette Bilbaóban. Mindkét csapat sokgólos meccseket játszik: hasonló forgatókönyvet képzelünk el vasárnapra is – a szokásos hazai sikerrel…

 
 
  • 1huntippp2016október29.22:11ÚjVálasz

    Október Huntipp
    Dupla: 27/15 Nyert +28alaptét
    Döntetlen: 25/15 Nyert +23alaptét
    Facebook: https://www.facebook.com/HunTipp/
    Weboldal: huntipp.wixsite.com/huntipp
    Tipparchívum a weboldalon!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!