<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: zárjuk a hetet 10.81-es szorzóval

Nem kevesebb, mint 5 tippet gyűjtöttünk ezúttal össze a vasárnapi kínálatból: 3 focimeccs mellett a bécsi férfi tenisztornára fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

32066. A. Murray - J-W. Tsonga, pontos eredmény 2-0 (1.65) - tenisz, Bécs férfi egyes, 13:50

Bombaformában a világranglista-második brit Andy Murray, akit nagyon nehéz megszorongatni az utóbbi időkben. Sorra aratja a tornagyőzelmeket, és egyre jobban megközelíti Novak Djokovicot. Emberfeletti lábmunkája és fittsége most a bécsi döntőig is elrepítette, ahol nem könnyű, de megoldható feladatot kapott Tsonga személyében. A francia játékos remek adogatással és még erősebb tenyeressel rendelkezik, ám egyrészt, fittségben fel sem veheti a versenyt Murray-vel, másrészt, kétkezes fonákja még mindig hagy kívánni valót maga után.

Andy Murray tenisze viszont majdhogynem hibátlan az utóbbi hetekben-hónapokban. Bár még mindig hajlamos visszatérni a defenzív játékához, alapjaiban már a támadó tenisz jellemzi. Sokat jelenthet az is, hogy még az év végi világbajnokság előtt elindult a bécsi versenyen, Djokovic viszont nem játszik a héten, így tovább közelítheti a szerbet. Murray kétjátszmás győzelmét, vagyis fölénes bécsi tornagyőzelmét tippeljük.

08799. Everton - West Ham, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - angol bajnokság, 14:30

A nagyon jó rajt után a liverpooli együttes kisebb válságba került. A kékek négy bajnoki óta nem tudnak nyerni, így most már csak hatodik helyen állnak 15 ponttal. A Ligakupából is kiestek a Norwich-csal szemben - ezzel kezdődött a gyengélkedés. Otthon még veretlen, két siker mellett kétszer döntetlenezett a csapat. A West Ham a bajnokság elejét rontotta el, október elejéig csak egy győzelme volt a londoni együttesnek. Utána jött két siker, és továbbjutás a Chelsea ellen a Ligakupában szerdán (2–1). Tíz pontjuk van Payetéknek, idegenben pedig 1-0-3 a statisztikájuk - Lanziniék a Crystal Palace-nál nyertek két hete. A vendégek formája jó, viszont a védelmük nem stabil, csak háromszor úszták meg kapott találat nélkül. A gólváltás eddig sokszor jött az egymás elleni meccseiken, ma is jó eséllyel várható.

19633. Hoffenheim - Hertha BSC, mindkét csapat szerez gólt (1.60) – német bajnokság, 15:30

Nem kérdés: rangadót vív egymással a szenzációsan rajtoló Hoffenheim és a Dárdai-együttes. A házigazda még veretlen az idényben, miután négy döntetlent követően négymeccses győzelmi szériát tudhat magáénak. Ebben a bajnoki évadban mindössze egyszer fordult elő, hogy a Hoffenheim nem vette be a rivális kapuját (Wolfsburg, 0-0), az utóbbi hetekben viszont rendre két-három találatig jut. E tekintetben nem panaszkodhatnak a berlini szurkolók sem, hiszen a Hertha 14 találatot hozott össze nyolc bajnokin.

Hazai részről szinte teljes a keret, mindössze Uth és Schwegler hiányzik. A Herthában Stocker eltiltott, míg Plattenhardt, Lustenberger és Darida sérülés miatt nem játszhat. Valamivel esélyesebbnek tűnik a Hoffenheim, ám Dárdai Pál együttesét ebben az idényben nem szabad leírni. Könnyen lehet, hogy jön a második berlini zakó, ám abban biztosak lehetünk, hogy Ibisevicék nem adják olcsón a bőrüket.

24890. Rennes - Metz, 1 (1.60) - francia bajnokság, 17:00

A tizenegyedik forduló egyik vasárnapi meccsén az otthonában nagyon erős, és jó formában lévő Rennes fogadja a Metzet. A piros-feketék 17 pontjukkal az élmezőnyhöz tartoznak, tizenhármat hazai környezetben szereztek. A gárda formája jó, a bajnokságban három meccse veretlenek, és a héten a Ligakupában is továbbjutottak (Lorient, 3–2). A Metz 13 ponttal a középmezőnyben állt a forduló előtt. A csapat védelme igazán gyenge, már hússzor mondott csődöt, ezzel "ligaelső". A kupában továbbjutott, de megszenvedett a Paris FC vendégeként, csak büntetőkkel jutott tovább. A bajnoki formája rossz, háromszor kapott ki egymás után, és ezeken a meccseken tizenkét gólt kapott. A Rennes lendülete kitart, Erdingék megint pont nélkül maradnak.

19489. Sampdoria - Internazionale, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - olasz bajnokság, 20:45

Az olasz élvonal vasárnap esti derbijén Genovába látogat az Inter, ahol a Sampdoria vendége lesz. A házigazda nem fut egyelőre jó szezont, 11 pontjával csak az alsó régió tagja. Az elmúlt 5 fordulóban mindössze egyszer nyert, legutóbb a Juve otthonában kapott ki 4-1-re. A góllövéssel nincs gond az elmúlt meccseken, hiszen a legutóbbi 5 bajnokijának mindegyikén bevette az ellenfelek kapuját, de ezalatt a védelem is rendre kapitulált.

Az Inter hullámzó teljesítményt nyújt, amelyet a 4-2-4 mérlege remekül mutat is, az előző fordulóban végre megtörte nyeretlen szériáját és 2-1-re legyőzte a Torino csapatát Milánóban. Vendégként 2 sikere és 3 veresége van, a Chievo elleni meccs kivételével mindegyiken lőtt gólt, de csak az Empoli nem tudta bevenni a kék-feketék kapuját. Az előző idényben ebben a felállásban 1-1-re végeztek, míg Milánóban 3-1-re nyert az Inter, a legvalószínűbbnek ezúttal is egy gólváltás tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!