<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.10

Duplázd meg a pénzed ezzel az olasz tippel

Két középcsapat, a Torino és a Cagliari csatájával indul szombat este az olasz élvonal 12. fordulója, mi pedig egy remekül fizető, rizikós ötlettel támadunk.
Olasz bajnokság
Torino - Cagliari
Szombat, 18:00 óra

Két 16 pontos alakulat találkozik egymással szombat este a torinói Stadio Olimpicóban. A bikák Szinisa Mihajloviccsal a kispadon egészen látványos futballt adnak elő hétről hétre. A 4-3-3-as hadrendhez alkalmas a keret, amelyet szerencsére elkerültek a durva sérüléshullámok is az elmúlt hónapokban. Hazai környezetben még veretlenek a bordók (3-2-0), a formájuk viszont kissé szeszélyes. Három találkozó óta nem tudnak nyerni Belottiék, a Lazioval és az Udinesével ikszeltek, az Intertől kikaptak. Viszont minden meccsük általában eseménydús, hazai gólkülönbségük 12/5, over/under statisztikájuk pedig 9/2. A keretben Molinaro és Avelar, azaz két bekk sérült, de ők már hosszabb ideje nem bevethetőek.

A szárdok újoncok a Serie A-ban, ehhez képest eddig egészen elfogadhatóan szerepelnek. Ötven százalékos mérleget produkálva, 16 egységgel a 9. helyről várhatják a folytatást Massimo Rastelli fiai (5-1-5). A védelem nem az igazi, már 24-szer kapituláltak, de elől Boriellóék nem teljesítenek rosszul: 19 találatot jegyeznek a piros-kékek. Over/under mutatójuk 11/0! A formájuk szeszélyes: két, kiadós vereség után hétfőn otthon bedarálták a Palermót (2-1). Idegenben azért szerényebb Padoinék teljesítmény: az Intert meglepetésre legyőzték, viszont négyszer kikaptak. Csak a Juvénak nem találtak be vendégként. A keretben Ionita, Murru és Joao Pedro sérült, a rutinos Dessena felépült, hétfőn nyomban duplázott a szicíliaiak ellen.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2392004Torino és 2.5 gól felett2.10

Mindkét alakulat gólerős, mind elől, mind pedig hátul. Ma is gólokkal kalkulálunk, na és összességében hazai diadallal. Tippünk így: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!