<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Két ütős tipp szombat estére a La Ligából

A Las Palmas immáron 6 forduló óta nyeretlen a spanyol élvonalban, az Eibar ellen azonban látunk rá esélyt, hogy megszakad a sorozat, de a gólokban is van érték.
Spanyol bajnokság
Las Palmas - Eibar
Szombat, 20:45 óra

A kanárik 13 egységgel a 10. helyről várhatták a 11. játéknapot. A gárda otthon még nem szenvedett vereséget, két siker mellett háromszor remizett a szigeten. Quique Setién alakulata nincsen nagy formában, szeptember 17-e óta nem tudott meccset nyerni, ebben a periódusban kétszer kapott ki, négyszer megosztozott a pontokon. Legutóbb a Celta ellen otthon, nem is akármilyen körülmények között! A vígóiak már 0-3-ra mentek, amikor Boatengék elkezdtek futballozni (3-3). A ghánai-német irányító remek passzban van, régi önmagát idézi. A keretben El Zhar és Hernan sérült, azaz egy támadó és egy középpályás marad ki. Az együttes a 4-2-3-1-es felállást alkalmazza, bevállalja a nyílt játékot, gólkülönbsége 20-18, over/under mutatója pedig 8/2.

Az Eibar 15 pontjával a 8. pozíciót foglalja el a La Liga tabelláját. Mendillibar mester brigádja idegenben 1-2-2-es mérleget tud felmutatni, bravúros pontot hozott például a Bernabeuból is (Real 1-1). Ricóék formája kissé szeszélyes, az Osasunától elszenvedett hazai vereség után pontot hoztak Barcelonából (Espanyol 3-3), majd otthon fektették két vállra a jó erőkből álló Villarrealt (2-1). A mai ütközetre szinte teljes kerettel készülhetnek Pedro Leonék, mindössze egy támadó neve szerepel a sérültlistán. A gólokkal a bordó-kékek sem lacafacáznak: over/under mérlegük 6/4 - eddig minden túrájukon betaláltak Ivan Ramisék...

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

18187HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60
1834304Las Palmas és 2.5 gól felett2.85

Ma is elsősorban gólokban gondolkodunk, ám a bátrabb tippvadászoknak a hazaiak esélyeire is felhívjuk a figyelmet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!