<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Ha csak egy meccset választasz, ez legyen az

A Belga Kupában két jó csapatnak egy meccsen kell eldöntenie a továbbjutást - gólváltással számolunk...
Belga Kupa
Charleroi - Anderlecht
Csütörtök, 20:30 óra

Felice Mazzu alakulata jól teljesít a belga élvonalban. A fekete-fehérek 30 ponttal az ötödik helyen állnak, lemaradásuk a listavezetővel szemben mindössze három egység. Hazai környezetben, a Stade du Pays de Charleroi-ban eddig őrzik veretlenségüket, hat siker mellett kétszer remiztek, gólkülönbségük pedig 12-6. A formájuk parádés, az elmúlt hónapban mindössze egy tétmeccset veszítettek el. A kupában már mentek egy kört, a Bocholt együttesét verték magabiztosan az előző kanyarban (5-0). A keretben két támadó-középpályás sérült.

Az Anderlecht egyre jobb formát mutat, a lila-fehérek az EL-ben remekelnek, a bajnokságban viszont idegenben nem nagyon megy René Weiler fiainak: 3-2-3-as mérlegükhöz 11-10-es gólkülönbség társul. A brüsszeli társulatnak az elmúlt hét jól sikerült, a Gabala vendégeként nyertek Teodorczykék, majd egy hetest rajzoltak a Mouscronnak a bajnokságban. Két szélső és egy jobb bekk sérült, egy védekező középpályás pedig eltiltását tölti.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06900HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.70

A két gárda izgalmas meccset vívhat egymással, és meggyőződésünk, hogy mindkét gárda betalál majd a találkozón. Az Anderlecht kerete erősebb, de idegenben nem megy a lila-fehéreknek. A Charleroi otthon nekironthat ellenfelének, amely viszont így kontrázhat kedvére. A gólváltás igencsak benne van a pakliban, mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!