<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Erre fogadj a vasárnapi római derbin

Pikáns városi rangadót tartogat a vasárnapi nap, hiszen Rómában a Lazio látja vendégül Tottiékat, mi pedig a gólokban bízunk.
Olasz bajnokság
Lazio - Roma
Vasárnap, 15:00 óra

A Lazio remekel a Serie A-ban: Simone Inzaghi alakulata a 4. 28 egységgel, csak 5 ponttal elmaradva a listavezető Juventus mögött. A kékek otthonukban parádéznak, mérlegük 5-1-1, gólkülönbségük 15-5 - csak a Juvénak nem találtak be Immobiléék. A formájuk még egy fokkal nagyszerűbb, ugyanis veretlenségi sorozatuk immár szeptember közepéig nyúlik vissza, az utolsó két bajnokijukat meg is nyerték Parolóék. A keret fullos lesz, Marchetti kapus hagyott ki ugyan néhány foglalkozást, de várhatóan ő áll majd a gólvonalon az ősi rivális ellen. A 4-3-3-as felállás nem változik, Immobile mellett Keita és Anderson lesz a két szélső támadó.

Az AS Roma a 2. a tabellán, 29 egysége van a farkasoknak. Otthon minden meccsüket megnyerték Nainggolanék, idegenben viszont azért felettébb sebezhetőek (2-2-3). A bordó-sárgák formája némiképp szeszélyes, a két legutóbbi túrájukon nem tudtak nyerni De Rossiék (Empoli 0-0, Atalanta 2-1), viszont közben hozták az EL-ben is a meccseket. Spalletti legénysége a múlt hétvégén saját magának tette nehézzé a Pescara elleni bajnokit, ám végül jött a papírforma: 3-2-re verték az újoncot Salahék. A támadósor félelmetes, Dzeko már 12 találatot jegyez, összességében 33 gólt szerzett a társulat, ezzel ligaelső, ugyanakkor a védelem nem áll stabilan a lábán. Vendégként csak egy találkozón nem vették be Szczesny kapuját az ellenfelek... A keretben Salah, Paredes és Florenzi sérült, El Shaarawy kisebb sérüléssel bajlódott, Iturbe helyettesítheti.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

19368HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.50

Nem várunk óvatoskodást a római derbitől: nyílt, őszinte futballal rukkolnak elő a felek. Ennek megfelelően találatokkal számolunk, szerintünk mindkét háló megzörren majd!

 
 
  • 1lupetto2016december04.08:29ÚjVálasz

    Salah biztosan nem lesz kb februárig, a lazionál pedig De Vrij és Savic játéka is erősen kérdéses...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!