<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Orosz és olasz tippek, 5.85-ös odds

Az orosz élvonalban a gólokra hajtunk a Krasznodar-Szamara mérkőzésen, míg az olasz bajnokságban döntetlen eredményt várunk Veronában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

33005. FK Krasznodar - Krilja Szovjetov Szamara, 2.5 gól felett (1.95) - orosz bajnokság, 17:00

Az orosz élvonal 17. fordulójában találkozik a két együttes, és kettejük közt komoly minőségbeli különbség figyelhető meg, mi mégis inkább a gólokat vesszük célba. A Krasznodar az Európa-liga csoportkörében is érdekelt, és az utolsó forduló eredményétől függetlenül már biztosan a 2. helyen lép majd tovább. A bajnokságban 27 pontos, cél a nemzetközi kupaindulás kiharcolása ezúttal is, de hátránya máris tetemes az éllovas Szpartak mögött. A védelem 13 kapott góllal stabil, míg a 23 gólt számláló támadósor jónak mondható orosz szinten, elsődlegesen Smolov és Ari gólérzékenységére támaszkodik a gárda.

A Szamara a jelek szerint kimászott a gödörből, hiszen az előző két fordulóban 6 pontot szerzett, ráadásul a Tom Tomszk és a Szpartak Moszkva elleni meccseket 7-0-ás gólkülönbséggel nyerte meg, az éllovast 4-0-ra ütötték ki. Erőre kapott tehát az eddig szenvedő támadójáték, amely egyébként nemrég a Zenit otthonában is eredményes volt. Nem titkoltan gólt várunk tőlük a Krasznodar otthonában is, melyre minden bizonnyal a házigazdának is lesz válasza, a 2.5 gól feletti opciót ezen a szorzón igencsak értékesnek találjuk.

19859. Chievo - Genoa, X (3.00) - olasz bajnokság, 19:00

A Serie A-ban a veronai együttes 14 meccsen 18 pontot gyűjtött. Hazai pályán nem igazán meggyőzőek a sárga-kékek, három győzelem mellett kétszer döntetleneztek, kétszer pedig kikaptak. Egy rossz sorozatot két hete a Cagliari elverésével maguk mögött hagytak, de november utolsó játéknapján Torinóban ismét pont nélkül zártak. A kupában a második ligás Novara nem okozott nehézséget (3–0). A Genoa 19 pontnál jár, vendégségben még nem ikszelt. Két sikere mellett négyszer hajtott fejet. A piros-kékek hullámzóan teljesítenek, előbb simán kikaptak a Laziónál, majd megverték a Juventust, szerdán aztán csak a ráadásban bizonyultak jobbnak a Perugiánál kupameccsen. A két alakulat hasonló játékerőt képvisel, ennek megfelelően az iksz nagyon benne van a pakliban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!