<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Remek szorzó az Arsenal keddi BL-meccsére

Az Arsenal számára az 1. hely megszerzése a tét, míg a Basel az Európa-ligában biztosítaná helyét az utolsó fordulóban. Gólokkal kalkulálunk Bázelben.
Bajnokok Ligája
Basel - Arsenal
Kedd, 20:45 óra

A Basel ismét szinte biztosan svájci bajnok lesz, ugyanis már most 12 egységnyi előnnyel vezeti hazája bajnokságát - még akkor is, ha szombaton a Young Boys vendégeként elveszítette veretlenségét (2-0). A piros-kékek a St. Jakobban különösen kegyetlenek,7-1-0-ás mérlegükhöz 25-4-es gólkülönbség társul. A BL-ben már ennyire nem megy Urs Fischer legénységének, a bolgár együttessel remiztek kétszer, viszont a PSG-től kétszer kikaptak, mint ahogy az Emirates-ben tett látogatás sem járt eredménnyel (2-0). A keretben egy bekk, két szélső és egy középpályás nem lesz bevethető a mai találkozón.

Az ágyúsok a csoport párosrangadóin kétszer is remiztek a gallokkal, ezen kívül viszont mindhárom BL-találkozójukat behúzták a londoniak. A tét számukra is nagy, hiszen közel sem mindegy, hogy az első vagy a második helyen zárnak majd a kvartettben. Nem elhanyagolandó tény, hogy a csoport első helyét már csak akkor szerezheti meg az Arsenal, ha a PSG botlik bolgár ellenfele ellen, hiszen az egymás elleni eredményt tekintve a több idegenben lőtt góllal jobban állnak a párizsiak. Arsene Wenger együttese jó formát mutat, állítjuk ezt a Ligakupa-búcsú ellenére is. A Premier League-ben feljöttek a 2. helyre, egyetlen vereségüket még a nyitófordulóban szenvedték el Walcotték, akik idegenben is jól tolják (5-2-0, 18-5). A hétvégén a West Hamnek hintettek egy ötöst a kalapácsosok otthonában (1-5). A szokásokhoz híven, ezúttal is szép számmal vannak sérültek a keretben: Welbeck, Cazorla, Debuchy, Bellerin, Akpom és Mertesacker sérült, Giroud pályára lépése kérdéses, Francis Coquelin pedig eltiltását tölti.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

24105VTöbb, mint 2.5 gól1.70

Mindkét alakulat hajlamos gólgazdag meccseket játszani, és kedd este sem várunk mást. Van tétje a meccsnek, de mindkét fél csak akkor érheti el célját, ha nyer, így óvatosságra nem számíthatunk. Mi a gólokra megyünk rá, tippünk így: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!