<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Izgalmas csata és gólváltás Lisszabonban

A tét hatalmas, az iksz a luzitánoknak kevés. Jó meccset és gólváltást várunk a rangadón!
Bajnokok Ligája
Benfica - Napoli
Kedd, 20:45 óra

A Benfica vezeti a portugál bajnokságot, ám a hétvégén elveszítette veretlenségét (Maritimo 2-1). A váratlan kudarc ellenére még két egység az előnye a Sportinggal szemben, négy pedig a Porto előtt. Az Estadio da Luz-ban erős a gárda, a bajnokságban 4-1-0 a mérlegük, a BL-ben 1-1-0. Ami a csoportkört illeti: hazai környezetben ikszeltek a törökökkel, verték az ukránokat, idegenben győztek Kijevben, kikaptak Nápolyban, és egy őrült ütközetben 3-3-ra végeztek Isztambulban. Már 3-0-ra vezettek Mitrougluék, ám a Besiktas nem adta fel, és egalizálni tudta az eredményt. Ha akkor jobban koncentrálnak a piros-fehérek, ma aligha lenne izgulni valója Rui Vitória alakulatának. A keretben nem lesz két bekk, egy középpályás és egy árnyékék, mind a négyen sérülés miatt hagyják ki az ütközetet.

A talján együttes eddig saját életét teszi nehézzé: hazai pályán kikapott a Besiktastól, és nem tudta legyőzni a kijevieket (0-0). Emellett a Benficát lezúzták a San Paolóban (4-2), vendégként három ponttal tértek haza Kijevből, és 1-1-re végeztek Törökországban. A sorsuk a saját kezükben van így is Hamsikékak, hiszen ha nem kapnak ki, akkor továbbjutnak - igaz, lehet, hogy csak a 2. helyen. Még a vereség is nyolcaddöntőt érhet, ehhez viszont a fekete sasoknak ki kell kapniuk Kijevben. Maurizio Sarri alakulata egyébként vegyes formának örvend, pénteken lemosták otthon az Intert, előtte viszont nem bírtak a Sassuolóval és a Dinamóval. A támadószekció erős, bár Miliket egyelőre nem mindig sikerül pótolni. A lengyel támadó mellett az albán jobb bekk, Hysaj sérült, helyére Maggio kerülhet.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

31066HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

A Benfica győzelmi kényszerben lép pályára, hiszen a garantált továbbjutáshoz három egységet kell behúzniuk Salvio Eduardóéknak. Ma a kitámadó piros-fehéreket lekontrázhatják Callejonék, viszont otthon a Benfica is eredményes lesz minden bizonnyal. Tippünk így: mindkét fél betalál!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!