<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Ukrán csúcsmeccs és az Atlético

Izgalmas lesz a hét első napja is: Ukrajnában például összecsap a két klubóriás, a Dinamo és a Sahtar. Aztán irány a LaLiga, ahol kemény ütközet vár Simeone Atletijére...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02848. Dinamo Kijev - Sahtar Doneck, 2.5 gól felett (1.80) – ukrán bajnokság, 18:00

Többször is elmondtuk már, hogy a Sahtar a kontinens legjobb formában lévő futballcsapata: augusztus 3. óta 22 győzelmet aratott, mindössze két döntetlent játszott, veresége nincs. Az ukrán pontvadászatot 15-2-0-ás mérleggel vezeti, a gólkülönbsége 37-8, és nem viccelt az Európa-ligában sem, oda-vissza verte a Gent, Braga, Konyaspor triót. A Sahtar tehát négy és fél hónapja valamennyi meccsén beveszi a rivális kapuját, és ezúttal a Dinamótól is joggal várunk legalább egy találatot.

A házigazda (11-4-2) második a Sahtar mögött, az eddigi 17 bajnokiján 35 gólig jutott. A kijevieket láttuk a Bajnokok Ligájában is, ahol, noha a B-csoport utolsó helyén zártak, kedden 6-0-ra verték a Besiktast. Ami a legnagyobb presztízsű ukrán párharcot illeti, szeptember elején – fordított szereposztásban - 1-1-re végeztek, akárcsak a júliusi szuperkupa-meccsen, ahol hosszabbítás után a Dinamóé lett a serleg. Két gólerős együttesről van szó, a gólváltás szinte garantálható, ám három találat is könnyedén összejöhet.

20602. Villarreal - Atlético Madrid, 1. félidő X (2.10) - spanyol bajnokság, 20:45

Igazi rangadót tartogat a hétfő este, hiszen a spanyol élvonalban az Atlético a Villarreal vendége lesz. Az Atlético a BL-csoportkörre koncentrált elsődlegesen, ahol sikerült is megszereznie a Bayern elől az 1. helyet, így Münchenben belefért az 1-0-ás vereség az utolsó körben. Eközben viszont a bajnokságban csak 25 pontot szedett össze, és máris 12 pontos hátrányban van az éllovas Real csapatától, ez legjobb esetben is csak 9-re redukálódik hétfő este. Nem meglepő módon ezúttal is a védelmi stabilitás van fókuszban, de lőtt gólokból sincs azért hiány, kettőt átlagol meccsenként a madridi csapat.

A Villarreal 23 pontos, kiharcolta az El-ben a továbblépést, de a bajnokságban 3 forduló óta nyeretlen, ráadásul ezalatt gólt sem tudott lőni. Ez a Bilbao ellen még meg is magyarázható, azonban a Leganes-Alavés kettős ellen már kevésbé... Otthon 5-1-1 sort tudhat magáénak, vagyis ezúttal is inkább saját közönsége előtt veszélyes bárkire, habár idegenben pontot lopott már a Real együttesétől. Nem várunk sziporkázó összecsapást, sokkal inkább a defenzív játék dominál majd mindkét oldalon, pláne az első játékrészben, ennek okán a félidei remiben látunk értéket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!