<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Duplázd meg a pénzed ezzel a spanyol bajnokival

Megkezdődik a spanyol élvonal 17. fordulója is, melynek során két középcsapat meccsén a hazai gárdát favorizáljuk.
Spanyol bajnokság
Espanyol - Deportivo
Péntek, 20:45 óra

Az Espanyol keserű szájízzel zárta a 2016-os esztendőt, ugyanis kiesett a kupából, ráadásul alacsonyabb osztályú riválisával szemben: az Alcoron büntetőkkel vívta ki a továbbjutást a RCDE Stadionban. A barcelonai alakulat a 9. pozícióban telelt, 16 fellépésen 22 egységet zsebelt be. Odahaza 2-4-2-es, átlagosnak minősíthető sort hoztak össze Quique Flores tanítványai, akik remek szériát futottak egészen december közepéig: jött a helyi derbi, amelyen 4-1-re kaptak ki a Barcától, majd ugye az említett kupameccs. A keretben lesznek hiányzók, egy kapus, egy bekk, két középpályás és egy támadó bajlódik sérüléssel.

A Depor már pályára lépett 2016-ban tétmeccsen: a La Coruna-i alakulat a Király Kupában a Riazorban hajrázott nagyot, így mentve 2-2 az Alaves elleni nyolcaddöntő első felvonását. A csíkosak egészen jól zárták a 2016-os évet, a kupában a Betist búcsúztatták, a La Ligában hozták a Sociedad és az Osasuna elleni hazai meccseiket, a Real ellen idegenben pedig csak a ráadásban kapituláltak (3-2). Jelenleg 16 ponttal a 15. helyen tanyáznak, a gyengébb pozíció egyértelműen halovány vendégmérlegüknek köszönhető: 0-3-5-ös mutatóhoz 7-17-es gólkülönbség társul. Jó hír, hogy a keretben csak egy bekk sérült, és a hétköri kupameccsen is néhány alapember pihenőt kapott, így ma ők pihentebben léphetnek pályára.

11621. Espanyol - Deportivo, 1 (2.05) - Tippmix

Az Espanyol keretét a több hiányzó ellenére is erősebbnek érezzük, az idegenben gyengécske Depor ellen ma jó eséllyel behúzzák Piattiék a három pontot. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!