<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 8.8-as szorzót ér ez a három húzás

Benzema és Ronaldo visszatérése nem sok jót ígér a Granada számára, és jöhetnek a gólok az Empoli-Palermo meccsen is. Aztán irány Pécs, és egy merész ötlet a kosárlabda NB I-ből...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

13457. Real Madrid – Granada, mindkét félidőben több mint 1.5 gól születik (2.10) – spanyol bajnokság, 13:00

A veretlenül listavezető fővárosiakra a papírforma szerint könnyed bajnoki „bemelegítés” vár a klubvilágbajnokság megnyerése, valamint a Sevilla kiütése után, mivel az utolsó előtti Granadát fogadják szombat délután. Az andalúziai együttes idegenben még nyeretlen ebben az idényben. A királyi gárda számára az jelenthet igazi tétet, hogy beállíthatja a Barcelona 39 mérkőzésen át tartó spanyol veretlenségi rekordját. A Real legutóbb több mint fél éve, tavaly április 6-án Wolfsburgban kapott ki 2-0-ra a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Azóta 38 összecsapáson nem talált legyőzőre.

Zinedine Zidane együttese igen jól járhat ebben a körben, amennyiben a várakozásoknak megfelelően begyűjti a három pontot, mivel legfőbb üldözői közül nemcsak a Barcelona és a Villarreal játszik egymással, hanem a harmadik Sevilla és az ötödik Real Sociedad is, ezáltal több gárdát is jelentősen leszakíthat. Nemcsak, hogy fölényes Real-diadalt, hanem gólokat is várunk. A madridiak szerdán a Király-kupában igazolták, hogy minden összeállításban – akadtak hiányzók szép számmal – erősek, és bár Bale, Kovacic, Pepe, Ramos és Lucas Vázquez ezúttal is hiányozni fog, Ronaldo és Benzema várhatóan ott lesz a csapatban.

A Granada (1-6-9), amely idegenben kapott már ebben az évadban öt és hét gólt is, aligha lesz képes jelentős ellenállásra, a Real pedig ragaszkodhat a hagyományokhoz (9-1, 5-1), és ismét méretes csapást mérhet a riválisára.

14766. Empoli - Palermo, mindkét csapat szerez gólt (1.95) - olasz bajnokság, 18:00

Két kiesőjelölt csatája nyitja meg az olasz élvonal 19. fordulóját, hiszen a Palermo az Empoli vendége lesz. A házigazda a 17., míg a vendégek a 18. pozícióból várják a folytatást, egyik oldalon sem rózsás a helyzet tehát. Az Empoli elsődlegesen impotens támadójátékának köszönheti rémes szereplését, mindössze tízszer vették be az ellenfelek kapuját 18 meccs alatt. Otthon is csupán nyolc pont jött össze, ráadásul kilenc hazai meccsükhöz is csak öt lőtt gól párosul.

A Palermo mintha ébredezne, hiszen a legutóbbi két fordulóban 4 ponttal gazdagodott, habár a szintén kiesőjelölt Pescara elleni remi fájó lehet, ugyanis egy 93. perces büntetővel estek el 2 ponttól. A támadójáték valamivel hatékonyabb, mint hazai oldalon, a védelem viszont gyászos a maga 35 kapott találatával. Sérültekből egyik oldalon sincs hiány: Pasqual, Veseli és Zambelli a hazaiak védelméből fog meglehetősen hiányozni, a középpályán pedig Saponara maródi. A vendégeknél az egyébként is gyér védelemből hiányzik majd két játékos, illetve a támadó Trajkovski. A Palermo gyenge védelmével kiváló ellenfél lehet az Empoli számára ahhoz, hogy támadásban villantson valamit, és mivel a vendégek is mutatnak némi életjelet, tőlük is várunk egy találatot. A BTTS rizikós, de jól fizető választás lehet.

02928. Pécs - Alba Fehérvár, meccsgyőztes, 1 (2.15) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

Szenzációsan szerepel, 11 forduló után a harmadik helyen áll a PVSK, így rangadó lesz szombat este az éllovas Alba pécsi szereplése. A hazaiak 8-3-as mutatója alig rosszabb a fehérváriak 9-2-jénél, ráadásul Csirke Ferenc együttese otthon még nem talált legyőzőre, mind az öt meccsét megnyerte. Idén februárban, ugyanebben a szereposztásban hallatlanul izgalmas találkozón, utolsó másodperces kosárral nyert az Alba, és szinte biztosra vehető, hogy ezúttal is szoros csata lesz.

Az Alba szerdán hatalmas pofont (89-63) kapott Franciaországban, és a sok utazás sem szól mellette. Nem elhanyagolható, hogy amíg a Pécs várhatóan a legerősebb összeállításában szerepel, a vendégeknél két kulcsjátékos, Burgess és Lóránt betegség miatt kihagyta a péntek délelőtti edzést, nem tudni, játszhat-e. Kőkemény védekezésével a PVSK akár az Albát is megfoghatja, van érték a hazai diadalban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!