<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Tuti X Afrikában és Real Madrid-kudarc

Annyira tartalékos a Real, hogy nem lesz egyszerű győznie Vigóban. Jövünk tippel az Afrika-kupáról is - klikk, ha jót akarsz!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01546. Egyiptom - Ghána, X (1.95) - Afrikai Nemzetek Kupája, 20:00

Meglehetősen egyszerű a képlet a D-csoportban, hiszen Ghána 6 pontjával már biztosan továbbjutó, míg Egyiptom ha nem kap ki, szintén továbblép az egyenes kieséses szakaszba. A ghánaiak két 1-0-ás sikert arattak eddig Mali és Uganda ellen, de igazság szerint egyik mérkőzésen sem játszott jól a társaság, bőven benne volt mindkettőben a botlás lehetősége. A keret nem rossz, hiszen a rutinos nevek ezúttal is ott vannak, így pl. Asamoah Gyan vagy épp Ayew-ék.

Egyiptom Mali csapatával nem bírt (0-0), de aztán nagy nehezen legyűrte Ugandát, és ezzel megalapozta továbbjutását, a mérkőzés képét elnézve megérdemelten húzta be ott a három pontot. A 2015-ös torna döntőse, Ghána tehát már továbbjutott, így nem kell megszakadnia ezen a szerda esti meccsen. Egyébként is kiegyenlítettnek tűnnek az erőviszonyok ebben a párosításban, az X pedig mindkét csapat számára megfelelő eredmény lenne. Egy gyenge iramú, kevés helyzetet hozó meccset várunk, ahol az 1.95-ös szorzó a döntetlenre ajándéknak tűnik.

14786. Celta Vigo - Real Madrid, 1X (2.00) – Spanyol Kupa, 21:15

Nincs könnyű helyzetben a Real Madrid, és itt most nem csak arra gondolunk, hogy a Celta óriási meglepetésre 2-1-re győzött a Bernabéu-stadionban a negyeddöntő első felvonásán. Óriási probléma a fővárosiak számára, hogy sorra dőlnek ki a klasszisok: szinte a teljes védelem lesérült, és Cristiano Ronaldo játéka sem biztos. A legújabb hiányzó Varane, aki csatlakozott a Carvajal, Pepe, Marcelo, Modric, James, Bale alkotta társasághoz.

A védelem labilis, többen formán kívül vannak, és ez még akkor is így van, ha múlt szombaton megtört a rossz sorozat, és a Real nagy nehezen legyőzte a Málagát (2-1). A Celta Vigo nagy sorozata San Sebastianban ért véget: minden sorozatot beleszámítva hat győztes találkozó után maradt alul 1-0-ra a Sociedad stadionjában. Hazai környezetben nagyszerűen szerepel: a legutóbbi tíz összecsapás közül nyolcat megnyert, az Európa-ligában volt egy döntetlenje, illetve a LaLigában kikapott a Sevillától. Most viszont óriási esélye van arra, hogy kiüsse a Real Madridot, melyben Cristiano Ronaldo neve ugyan szerepel a csapatlistán, viszont a portugál a héten már több edzést is kihagyott, mivel a Málaga elleni bajnokin rúgást kapott a lábára, így az ő játéka is kérdéses.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!