<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: holland, skót és angol ötletek

Szerdán Nagy-Britannia és Hollandia felé vesszük az irányt, nem is akármilyen szorzókért cserében: 1.60, 1.65 és 1.70.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

04111. Utrecht - Cambuur, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Holland Kupa, 18:30

A negyeddöntőben találkozik egymással az élvonal 6. helyezettje és a másodosztályban a feljutásért küzdő, jelenleg 9. helyen tanyázó Cambuur. Az Utrecht csapatának reális esélye van arra, hogy odaérjen a legjobb 7-be a bajnokság végén, vagyis harcolhasson az El-indulásért, melyre egyébként a kupaszereplés is jó lehetőséget adhat. Otthoni mérlegén kell még csiszolnia, hiszen a 4-2-4 sornál tud jobbat is, és a hazai 16-15-ös gólkülönbség is árulkodó.

A Cambuur célja feljutni az élvonalba, de hatalmas csata vár rá tavasszal, pláne ha nem tud kiegyensúlyozottan jól teljesíteni. A kupában nem kis tettet hajtottak végre az előző körben, ugyanis az Ajaxot ütötték el a továbblépéstől (2-1). Ez jól jelzi, hogy fontos számukra a kupaporond, nem feltartott kézzel léptek pályára az amszterdamiak ellen. Ezt várjuk tőlük az Utrecht vendégeként is, a sebezhető hazai védelemmel szemben lehet keresnivalójuk, így a gólváltásban látunk értéket.

20940. Celtic - St. Johnstone, (0-1) 1 (1.60) - skót bajnokság, 20:45

A skót bajnokság már megint eldőlt, hiába jutott fel néhány esztendő után a Rangers, a katolikusokat az idén sem lehetett megállítani. A zöld-fehérek húsz mérkőzésen 58 pontot gyűjtöttek, 19 siker mellett csak egyszer döntetleneztek. A Celtic Parkban mindenkit kivégeztek, kilenc sikerük mellett 26–4-es gólkülönbség is sokat mondó adat. A formájuk nagyszerű, a hét végén a skót FA Kupában jutottak tovább magabiztosan. A St. Johnstone nem meg rosszul az idén, a felsőház tagja, a játéknap előtt az ötödik helyen állt 28 ponttal. Érdekesség, hogy a kék-fehérek vendégségben erősebbek, mint odahaza. Ha elhagyják a stadionjukat, 4-4-2-es eredménysort produkáltak. A bajnokságban hullámzóan teljesítettek Swansonék, a kupában szombaton nyertek, így továbbjutottak. A Celtic a mai meccset rutinból lehozza, kétgólos sikere mindenképpen vállalható tipp.

21026. Leeds - Nottingham, 1 (1.70) - angol másodosztály, 20:45

A hazai együttes mindenképpen feljutna a Premier League-be - a szurkolók már régóta áhítoznak az első ligáról. A fehéreknek most erre reális esélyük van, pontosabban a play offra. A gárda a 4. helyen áll, 48 pontja van, otthon erős, 9-2-3-as statisztikával rendelkezik. A formája egészen remek volt, december eleje óta őrizte veretlenségét, egészen a múlt hétvégéig, amikor a Barnsley ellen fordulatos mérkőzésen maradt alul 3–2-re. A Nottingham a kiesés kérdésében lehet érintett, csak a 18., 30 pontja van, csak öttel több mint a már kieső pozícióban lévő Burtonnek. A Forest vendégként kifejezetten gyenge, kétszer győzött, háromszor döntetlenezett, kilencszer kikapott. Az ünnepek alatt nem igazán jöttek az eredmények, januárban az FA Kupából is kiestek, de aztán előbb ikszeltek, majd fontos mérkőzésen verték a Bristolt (1–0). A piros-fehérekre ma kemény kilencven perc vár, a Leeds United hazai pályán nem hibázik.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!