<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Két jó húzás a Man. City vasárnapi meccsére

A felemás szezont futó City átgázolt Londonban a WHU-n, és szerintünk a kiesés elől menekülő walesi csapatot sem kíméli vasárnap délután.
Angol bajnokság
Manchester City - Swansea
Vasárnap, 14:30 óra

Nem igazán meggyőző eddig Pep Guardiola alakulata. A bajnokságnak nagy reményekkel nekivágó együttes 46 ponttal mindössze az ötödik helyen áll a Premier League-ben, ugyanakkor a kép csalóka, hiszen a második Tottenham csak egy egységgel gyűjtött többet nála, viszont a Chelsea már 59-nél jár. Az utolsó öt bajnokijukon jelentős formaingadozást mutattak be Touréék: ebben a periódusban kikaptak a Liverpooltól és az Evertontól (utóbbitól nagyon, 4-0-ra), előnyből ikszeltek a sarkantyúsokkal (Tottenham 2-2), viszont a kötelező kűröket teljesítették (Burnley, West Ham). Az FA-kupában a Huddersfileddel meccselnek az ötödik fordulóban, és hamarosan jön a BL-nyolcaddöntő is, itt a francia Monaco vár Fernandinhóékra.

Az Etihad Stadionban a bajnokságban eddig 6-4-1-es mérleget hoztak össze a kék-fehérek, gólkülönbségük 21-12 - csak két mérkőzésen nem kaptak gólt. A támadójátékba új lendületet hozhat a télen érkezett brazil Gabriel Jesus, aki első fellépésén nyomban betalált a "kalapácsosok" ellen. A keret mély, csak Gündogan sérült, így Guardiola kedvére variálhat. Lapértesülések szerint a kapuban Navas helyett Caballero kezd majd, ékben pedig ismét a fiatal brazil kaphat helyet Agüero helyett.

A walesiek nagy menekülésbe kezdtek, és Paul Clementtel a kispadon egyelőre nem is áll rosszul a szénájuk. Persze, még nem dőlhetnek hátra a fehérek, ugyanis 21 egységükkel még mindig a veszélyes zónában tanyáznak, igaz, most legalább a vonal felett állomásoznak. Az idei négy bajnokijuk közül hármat megnyertek Llorentéék, legutóbb a szenteket gyűrték le odahaza. Az FA Kupának ugyan búcsút intettek, de emiatt nem lesznek bosszúsak a drukkerek, ha jövőre is a legmagasabb osztályban szerepelnek a kedvenceik.

A téli börzén aktív volt a klub, Narsingh, Caroll, Olsson és Jordan Ayew is csatlakozott a kerethez, ők mindannyian valódi erősítést jelenthetnek a hattyúknak. A védelem ugyan még mindig sebezhető, 52 kapott góljuk a legtöbb a ligában. Idegenben 3-1-7-es mérleget tudnak felmutatni Sigurdssonék, a kettes kapott gólátlag itt is befigyel (12-24). A keret szinte teljes lesz, Briton és Montero sérült, de őket lehet pótolni.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

16236.04Manchester City és több, mint 2.5 gól1.50
16237.04Manchester City és több, mint 3.5 gól2.10

Azt gondoljuk, hogy a City otthon tartja a pontokat, viszont a Swansea bátor játéka miatt könnyen sokgólos mérkőzést is hozhat a két gárda ütközete. Így a hazai siker mellé még gólokra is fogadunk. Óvatosabbak a +2.5-ös, bátrabbak a +3.5-ös opciót is választhatják az 1-es mellé...

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!