<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Négyszer annyi pontja van a vendégnek: fix 2?

A delfinek lassan készülhetnek az alámerülésre... Menthetetlenek, és ma aligha tudják megnehezíteni a fővárosiak dolgát...
Olasz bajnokság
Pescara - Lazio
Vasárnap, 15:00 óra

Az újonc retúrjegyet váltott az élvonalba, a delfinek kilenc pontjukkal a sereghajtók a Serie A-ban. Győzelmet csak zöld asztal mellett arattak eddig Oddo mester fiai, hazai környezetben pedig lehangoló, 0-4-7-es sort tudnak felmutatni. Az idén mind a négy bajnokijukat leveszítették Stendardóék - szerdán közel álltak a bravúrhoz, de Tello a ráadásban kivégezte őket (Fiorentina 1-2). A bennmaradásra már csak papíron van remény, de a keret egyszerűen gyenge az élvonalhoz. A télen igyekeztek erősíteni a kék-fehérek, de az érkezők sem olyan szintet képviselnek, amely valós segítséget nyújthatna a gárdának. Campagnaro továbbra is sérült, Gilardino pedig fizikális lemaradással küzd, így csak a padon kezdhet.

A Lazio nagy sorozatot futott, de a két utolsó bajnokiját elveszítette: a Juvénél persze ki lehet kapni, de otthon a Chievótól nem kellett volna. A fővárosiak mégis optimista hangulatban érkezhetnek Pescarába, ugyanis kedden az Inter otthonában vívták ki a továbbjutást az olasz Kupában, ahol a döntőbe jutásért majd a városi riválissal küzdhetnek meg. A gárda 40 ponttal az 5. helyről várhatja a folytatást, idegenbeli mérlegén pedig most javíthat (4-3-3). A keretbe két fontos visszatérő lesz: Keita az Afrika Kupáról, Immobile pedig eltiltásából - mindketten ott lesznek a kezdőben. Meghatározó játékost nem kell nélkülöznie Inzaghi mesternek.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

25633.03Lazio és kevesebb, mint 4.5 gól1.85

Azt gondoljuk, hogy a Lazio kényelmes győzelmet arat, ugyanakkor gólzáporral nem kalkulálunk. Nyernek a vendégek, de öt gól nem lesz. Tippünk így: 2-es és -4.5!

 
 
  • 3inter2017február06.16:41ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Ez a gólos opcióval történő szorzó tupírozás viszi a pénzt,mint a sicc.
    Nem azért mert ez nem jött be,de az esetek nagy többségében bukta.
    ...

    Alap,hogy 1.6 szorzó tökéletes!Sima 2esbe rakni kell, fölösleg ilyenkor pluszba növelni az oddsot.Benne volt a pakliban a gólzápor. +0.2ért megérte?
    Hát nem és én nem is raktam :D

     
  • 2potrien112017február05.15:50ÚjVálasz

    Ez a gólos opcióval történő szorzó tupírozás viszi a pénzt,mint a sicc.
    Nem azért mert ez nem jött be,de az esetek nagy többségében bukta.

     
  • 1fradika2017február05.13:27ÚjVálasz

    3,5gólnál keveseb.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!