<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Holland gólok mellé portugál 1-es

Merész tippünk van a holland másodosztályból, de hát ebben a ligában nem ritka a négy (vagy több) találat... Találtunk egy 1.90-et érő hazai sikert is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12694. Fortuna Sittard - Ajax 2, 3.5 gól felett (2.05) – holland másodosztály, 20:00

Négy gól nem kevés, ám, ha van csapat, amelyikben bízhatunk, akkor az a Jong Ajax. A holland második vonal második helyén álló amszterdamiak 23 bajnokin 62 találatig jutottak, a múlt héten pedig növeltek a tempón: hétfőn hatot lőttek az Almere, pénteken négyet a Waalwijk együttesének. A Sittard lényegesen gyengébb (15 pozíció és 29 pont választja el az együtteseket), ám egy gólra jó lehet, a védelme pedig gyengécske, az eddigi 23 ütközet során 44 alkalommal kapitulált.

Hazai környezetben azért tűrhető a Fortuna (5-3-3), éppen ilyen mérleggel rendelkezik idegenben az Ajax 2. A Sittard hazai meccsein nem ritka, hogy születik legalább négy találat (0-4, 2-3), a „kis” Ajax pedig brutális támadósorral rendelkezik, akár egyedül is összehozhatja a kívánt gólszámot. Noha egymás ellen az utóbbi időben megálltak háromnál (2-1, 1-2, 3-0, 3-0, mindig az amszterdamiaknak), hétfő este berámolhatják a negyediket…

04334. Marítimo - Moreirense, 1 (1.90) - portugál bajnokság, 20:00

Két jó formában lévő csapat találkozik hétfő este a portugál élvonalban. A Marítimo a Porto ellen december közepén elszenvedett vereség óta nem kapott ki a bajnokságban, azóta 3 sikert és 2 döntetlent könyvelhetett el, pontot szerzett a Sporting és a Guimaraes ellen is. Alapvetően defenzív felfogású csapat, amelyet 17-16-os gólkülönbsége remekül mutat, otthon egyébként 5-2-2 sort tudhat magáénak. A Moreirense két forduló óta veretlen, ennek ellenére a mezőny alsó felének tagja, és csak 5 pontra van a veszélyzónától. Vendégként 3 sikere mellett már 7 veresége van, és a problémák oka elsődlegesen a védelemben keresendők, hiszen összességében 30 kapott gólnál tartanak. Nehéz dolga lesz a remekül záró Marítimo-védelem ellen, ahogyan az látható volt augusztusban fordított pályaválasztási feltételek mellett is. Csökken az odds a hazai sikerre, a nyári meccshez hasonlóan ezúttal is szoros eredmény, és Marítimo-siker várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!