<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 foci, 1 tenisz, 3.93-as odds

Portugália és Hollandia felé vesszük az irányt nyerő focitippek után kutatva, majd irány Quito, ahonnan egy férfi teniszötlettel érkezünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07217. G. Melzer - H. Zeballos, 2 (1.75) - tenisz, Quito férfi egyes, 16:00

Az Ausztrál Open végeztével, és a Davis-kupa küzdelmek után újra porondra lépnek a férfi tenisz nagyágyúi, hétfőtől fedett pályás, kemény borítású, illetve salakpályán Ecuadorban bizonyíthatnak újra a teniszezők. Mi most egy kedvezőbb időjárású, és salak pályás versenyről választottunk ki egy mérkőzést. Az argentín Horacio Zeballos és az osztrák Gerald Melzer immáron negyedik alkalommal találkoznak. Nagyjából azonos ranglistával rendelkeznek, de az a több, mint 30 helynyi különbség, ami kettejük között van Zeballos javára, főként a salak pályás versenyeknek is köszönhető. Zeballos életveszélyes salakon, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a tavalyi évben egy szlovákiai Challenger versenyen épp aktuális ellenfelét verte két sima szettben, Bastadban pedig nem sokkal utána ATP finálét játszhatott. Kell hát vele számolni ezen a versenyen is, ahol a hatodik helyen emelték ki. Némileg meglepetés, hogy az első helyen a hórihorgas, és egyáltalán nem salakos Karlovic van kiemelve, de vele csak az elődöntőben találkozhat Zeballos. 31 évesen, öt évvel több tapasztalattal, már ami a pályán eltöltött időt illeti, illetve nézve Zeballos salakpályás eredményeit az argentínt várjuk a következő körbe azzal, hogy pályafutása során harmadszor is megveri Gerald Melzert.

12664. De Graafschap - Cambuur, 2.5 gól felett (1.55) - holland másodosztály, 20:00

Nincs lazítás a holland második vonalban, hiszen péntek után újabb bajnoki forduló következik, immáron a 24. A Graafschap messze van kitűzött céljától, vagyis a feljutási harctól, hiszen 18 pontjával a mezőny alsó felében kullog. Rengeteg gólt kap, így hiába a 37 szerzett találat. Zsinórban 4 zakónál jár, ráadásul ezalatt 4-12-es gólkülönbséget hozott össze.

Most érkezik hozzá az a Cambuur, amely legutóbbi 3 sikerével megszilárdította helyét az élbolyban és minden bizonnyal ott lesz a feljutásra esélyes csapatok közt. Gólerős támadósor, de viszonylag szellős védekezés jellemzi a társaságot, amely idegenben ugyan nem kapott ki legutóbbi 4 meccsén, ettől függetlenül nem számít verhetetlennek utazásai alkalmával. Augusztusban fordított felállásban 1-1-re végeztek a felek, azóta azonban sok minden történt a csapatoknál és inkább az utóbbi időben mutatott formára alapoznánk. Nem lesz hiány gólokban!

04335. Braga - Estoril, 1 (1.45) - portugál bajnokság, 22:00

Zsinórban két vereséget könyvelt el az utóbbi időben a Braga, amely a dobogó alsó fokára vágyik, márpedig ez a végelszámoláskor még sokba kerülhet. Előbb a Guimaraes nyert nála (1-2), legutóbb pedig a Rio Ave otthonában maradtak pont nélkül (0-1). A fegyelmezetlenség volt a legfőbb jellemzője a csapatnak ezeken a meccseken: a Guimaraes ellen Velazquez, a Rio Ave ellen pedig Vukcevic jutott a kiállítás sorsára, vagyis eltiltásokkal is számolnia kell a csapatnak hétfő este. A szebb napokat is látott Estoril érkezik hozzájuk, amely 15 pontjával a kiesés elől menekül, azonban formája nem sok jót sejtet. November végén nyert utoljára bajnoki meccset a vendég együttes, azóta sorozatban kapja a zakókat. A támadójátéka elképesztően impotens (13 gól 19 bajnokin), ők lőtték a legkevesebb gólt a mezőnyben. Amennyiben a Braga komolyan gondolja, hogy letaszítja a Sporting csapatát a dobogó alsó fokáról, akkor össze kell kapnia magát hétfő estére, ehhez elsősorban fegyelmezettségre lesz szüksége és meg kell úsznia kiállítás nélkül. Az Estoril rémesen gyenge ellenfél, a Sporting portói veresége pedig nagy esély a Braga előtt, amellyel szerintünk élni is tudnak majd a házigazdák.

 
 
  • 1greco2017február06.20:48ÚjVálasz

    Nagyon nagy tipp volt a tenisz ügyes vagy

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!