<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két sportág három meccsére fogadunk

A BL-nyolcaddöntők mellett is lesz élet kedden - ebbe a rovatba foci- és tenisztippeket is pakoltunk. Az oddsaink: 1.50, 1.55 és 1.70 - fogadunk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16536. N. Basilasvili - J. Thompson, 2 (1.50) - tenisz, Memphis férfi egyes, 16:00

A US Open óta először játszanak az Egyesült Államokban ATP-tornát. Kemény borításon, és fedett pályán mutathatják meg most a teniszezők, mit is tudnak. Mi a Basilasvili-Thompson mérkőzést választottuk ki az első fordulóból (amelyet eredetileg hétfőn vívtak volna), ahol friss élmények is lehetnek egymással kapcsolatban. Mindketten fiatal teniszezők, Thompson 22, Basilasvili pedig 24 éves, az idő abszolút nekik kedvez. Basilasvili nagy menetelés után esett ki a szófiai versenyen, ahol az elődöntőben a hazaiak ásza, Grigor Dimitrov győzte le. Addig viszont egészen szépen ment fordulóról fordulóra, a Mannarino, Klizan, Thiem trión túljutva, ami nem kis teljesítmény. Valószínűleg ebben a menetelésben el is fáradhatott, és nem hisszük hogy százszázalékos állapotban lesz majd a memphisi első fordulóra. Thompson pedig fiatal, ambiciózus teniszező, aki idén, Sydneyben már legyőzte kemény pályán a grúzt két szettben, és most is hasonlóan sima győzelmet várunk tőle.

27479. Bristol Rovers - Sheffield Utd., 2.5 gól felett (1.70) - angol harmadosztály, 20:45

Az angol harmadik ligában a középcsapat fogadja a listavezetőt. A Rovers 44 ponttal a tizedik helyen áll, de még van esélye a playoffra. Ennek megfelelően is teljesít az elmúlt hetekben, január vége óta nem kapott ki, egy győzelem után kétszer játszott döntetlent. Hazai környezetben 9-4-3 a statisztikája, ehhez 31–20-as gólkülönbség párosul. 31 bajnokija közül hússzor játszott olyan bajnokit, amelyen született legalább három találat.

A nagy múltú Sheffield vissza akar jutni a Championshipbe, eddig jól áll, 63 pontjával vezet magabiztosan. A piros-fehérek idegenben is erősek, 8 győzelem mellett négyszer ikszeltek, és csak háromszor kaptak ki, gólkülönbségük 31–22. Tizenkilenc +2.5-ös mérkőzést játszott eddig a ligában. Két nyertes meccsel a háta mögött érkezik Bristolba. Mindkét együttes támadásban erősebb, ma is jó eséllyel jönnek a találatok.

26758. Reading - Brentford, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - angol másodosztály, 21:00

Habár kedden és szerdán elsődlegesen a 2-2 BL-meccsé lesz a főszerep, az angol másodosztályban nincs pihenő és immáron a 32. körnek futnak neki a csapatok. A Reading jól áll feljutás szempontjából, hiszen 57 pontjával ott van az élbolyban. Habár a Newcastle-Brighton páros kilóg a mezőnyből, osztályozón még lehet esélye PL-be jutni a csapatnak. McCleary és Kermorgant vezetésével már 44 lőtt gólnál jár a támadósor, ehhez viszont egy sebezhető védelem párosul 39 kapott góllal. A Brentford a szürke középmezőny tagja 37 pontjával, az osztályozós helyekre nincs esélye, ugyanakkor a kieséstől sem kell tartania. Idegenben szerény, 4-2-9 sort tudhat magáénak és összességében a csapat formája sem túl fényes, a legutóbbi 5 fordulóban csak egyszer nyertek. Legutóbb a Preston vendégeként hiába lőttek 2 gólt, végül 4-2-re kikaptak. Hazai oldalon komoly gond, hogy egy alap védő és két fontos középpályás is sérült. Ez még sebezhetőbbé teszi hátul a Reading csapatát, amely jó eséllyel ezúttal sem ússza meg kapott gól nélkül.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!